Döbbenetes kép készült Michael Schumacherről: megrendítette a látvány a rajongókat

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
fotó Photoshop öregedés Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly év végén volt kilenc éve, hogy súlyos síbalesetet szenvedett a legendás autóversenyző, Michael Schumacher. A német pilóta állapotáról csak keveset tudni, és lassan egy évtizede nem mutatkozott a nyilvánosság előtt; ám most olyan fotó készült róla, ami megérintette a rajongók lelkét.

Január elején ünnepelte 54. születésnapját a Forma-1 egyik legsikeresebb és máig legnagyobb hatású alakja, Michael Schumacher. A hétszeres világbajnok nevéhez számos rekord fűződik és sokak számára még mindig ő a legnagyobb autóversenyző. Nem csoda, hogy rajongói nem adták fel a reményt, és bíznak abban, hogy felépül sérüléseiből és egyszer újra láthatják majd kedvencüket.

Az ő szívüket érintette meg nemrég egy fotó, mely Michael Schumacherről készült. A kép egy grafikus munkája, aki a pilóta születésnapján rukkolt elő vele, melyen bemutatja, hogy szerinte hogyan nézhet ki ma, azaz 54 évesen a világ egykoron leggyorsabb versenyzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.