Így búcsúzott a rendőrség az elhunyt főtörzsőrmestertől: Baumann Péter februárban lett volna 30 éves

rendőrgyilkosság Baumann Péter főtörzsőrmester Újbuda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, intézkedés közben rendőrökre támadt egy férfi a XI. kerületben, Újbudán. Az egyikük belehalt a súlyos sérüléseibe. Így búcsúzott tőle a Magyar Rendőrség.

"Szolgálatteljesítés közben vesztette életét Baumann Péter r. főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja. Baumann Péter r. főtörzsőrmestert 2023. január 12-én éjszaka intézkedés közben késsel sebezte halálra egy őrjöngő férfi Budapest XI. kerületében. A rendőrségi épületeken fekete zászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tisztelgünk munkatársunk helytállása előtt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság és Magyarország rendőrsége mély megrendüléssel osztozik az elhunyt kolléga családjának fájdalmában. A főtörzsőrmester februárban lett volna 30 éves. Nyugodj békében, Péter!" - írták a Facebookon és a Police.hu-n.

A támadó elfogásáról videó is készült, amit ITT tudsz megnézni.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.