A Pentagon sem tudja megfejteni ezeket az UFO-észleléseket egy új dokumentum szerint

Forrás: Photononstop via AFP -
Hírszerző Közösség Pentagon UFO UFO-észlelés Nemzeti Hírszerzési Igazgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan közösség kutatja a különféle észleléseket, hogy bizonyítékot találjanak a földönkívüliek létezésére. Az azonosítatlan repülő tárgyakról érkező bejelentéseket az amerikai hatóságok is megvizsgálják.

Az UFO-észlelések nagy részéről hamar kiderül az igazság, azaz hogy a bejelentők valójában nem földönkívüli űrhajót, hanem egy repülőt, drónt, léggömböt, madarat, esetenként "szemetet" hittek egy más létforma közlekedési eszközének.

Az amerikai, Nemzeti Hírszerzési Igazgató hivatala által most nyilvánosságra hozott jelentésben több mint 500 észlelés szerepel, melyek közül 171-ről azonban a Pentagon sem tudja, mi lehet.

Illusztráció Forrás: Photononstop via AFP

Az Unilad cikke szerint ezen eseteket nehéz pontosan meghatározni, mivel kevés információ áll a hatóságok rendelkezésére. Néhány objektum szokatlan vagy megmagyarázhatatlan módon mozgott, ezek a bejelentések továbbra is vizsgálat alatt állnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.