"Harcolni fogunk a vádak ellen, és nyerni fogunk" - Alec Baldwin jogi csapata reagált

Forrás: Northfoto -
Halyna Hutchins Rust (film) Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021. október 21-én történt a tragédia a Rust című film forgatásán: Alec Baldwin egy kellékfegyverrel lelőtte az operatőrét, Halyna Hutchinst.

A nyomozás azóta is folyik, most pedig kiderült, hogy gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják a színészt, valamint a film fegyverszakértőjét, Hannah Gutierrez-Reedet. Dave Halls - aki állítólag átadta a fegyvert a forgatáson Baldwinnak - beismerte bűnösségét.

Alec Baldwin jogi csapata reagált a vádakra Forrás: Northfoto

"Ha e három ember közül bármelyik – Alec Baldwin, Hannah Gutierrez-Reed vagy David Halls – elvégezte volna a munkáját, Halyna Hutchins ma is élne. Ez ennyire egyszerű" - mondta a vádak ismertetésekor Andrea Reeb különleges ügyész.

Baldwin jogi csapata reagált a fejleményekre. "Ez a döntés eltorzítja Halyna Hutchins tragikus halálát, szörnyű igazságszolgáltatási tévedés. Alec Baldwinnak nem volt oka azt hinni, hogy éles lőszer van a fegyverben, vagy bárhol a forgatáson. A szakemberekre támaszkodott, akikkel együtt dolgozott, akik biztosították, hogy a fegyverben nincs éles lövedék. Harcolni fogunk a vádak ellen, és nyerni fogunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.