Napokig az intenzíven kezelték Fekete Dávid kisfiát, miután kizuhant a tetőtéri ablakból

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
tetőtéri ablak zuhanás Fekete Dávid intenzív osztály baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg háziőrizetben lévő Fekete Dávid a Fókusznak adott exkluzív interjújában két év hallgatás után őszintén mesélt arról, hogy élte meg börtönbüntetését, és milyen megmagyarázhatatlan élménye volt a rács mögött.

Fekete Dávid, a Megasztár egykori énekese jelenleg házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán várja, hogy megszülessen az ítélet az ellene felhozott 320 millió forintos csalás és sikkasztás vádjában. Ez idő alatt igyekszik minél több időt gyermekeivel tölteni.

A Fókusznak most egy exkluzív interjúban beszélt arról, hogy a rácsok mögött rengeteget olvasott, és bár mindig is vallásosnak tartotta magát, bent még inkább Isten felé fordult. Sőt, 2022 májusában megmagyarázhatatlan dolog történt vele: azóta még biztosabb abban, hogy létezik isteni gondviselés.

"Amikor kaptam egy zárkatársat, teltek-múltak a napok. Én voltam az emeletes ágy felső részén, és egyszer csak mintha egy hang szólt volna hozzám: Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni, ha kimész, akkor most gyere le az ágyról, borulj térdre és imádkozz Istennek, hogy mindkét fiadat láthasd."

Dávid elmondása szerint ekkor a zárkatársát is megkérte, hogy támogassa őt. A földön zokogva fohászkodott, amikor bejött az őr, és ő sem értette, mi történik.

Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt

– mondta Dávid élete legnehezebb pillanatáról.

Később a zárkatársának és az őrnek is mesélt fiáról, akik teljesen megrökönyödtek a történtek hallatán, szerintük ugyanis a súlyos balesetnek köze lehetett a fohászhoz.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A sikkasztással vádolt üzletembert tavaly júniusban engedték ki, azóta egy GPS-nyomkövetővel a lábán él családi lakásukban, amelyet csak külön engedéllyel hagyhat el. Az ikrek, Máté és Ádin sokszor édesapjukkal töltik a hétvégét, sőt, van, hogy hét közben is vele vannak. Fekete Dávid próbálja kihasználni a velük töltött pillanatokat, annak ellenére is, hogy a srácokkal sem játszótérre, sem sétálni nem mehet.

A teljes interjú ide kattinva nézhető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.