Megdöbbent volt felesége Fekete Dávid nyilatkozatán: megszegte a megállapodásukat

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
megállapodás Fekete Dávid baleset gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid hosszú hallgatás után nyilatkozott az RTL-nek, ahol elmondta, előzetes letartóztatása alatt az egyik gyerekét baleset érte. Volt felesége megdöbbent azon, hogy Dávid erről beszél, ugyanis megállapodtak, a gyerekeik állapotáról nem nyilatkoznak.

"Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt" - mondta Fekete Dávid riportjában, amelyet hosszú hallgatás után adott. Volt feleségét, Reginát és annak jogi képviselőjét megdöbbentette, hogy a volt megasztáros erről beszél, hiszen megállapodtak, hogy a kisfiuk balesetéről nem nyilatkoznak.

"Ügyfelemmel döbbenten állunk a szerdán az RTL Fókusz riportjában elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott. Ügyfelemben ez a riport különösen mély sebeket tépett fel, hiszen minden szülőnek a legnagyobb félelme az életében, ha a gyermekének baja esik" - mondta a Blikknek Regina jogi képviselője, dr. Pikali Petra. Hozzátette, a hatóságok egy ilyen baleset után vizsgálatot indítanak. "Ez egyébként lezárult, a gyámügy környezettanulmányt készített, és mindent rendben talált. Ezzel egy időben Fekete Dávidot a hatóság nyilatkoztatta, aki akkor tudomásunk szerint elmondta, hogy Reginát jó anyának tartja. Véletlen baleset – sajnos – bármikor bárkivel előfordulhat" - tette hozzá az ügyvédnő.

Fekete Dávid nyilatkozata megdöbbentette volt feleségét Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Elmondta, azért sem értik Fekete Dávid nyilatkozatát, mert a volt felesége mindent megtett azért, hogy az egykori énekes jó kapcsolatot alakíthasson ki gyerekeikkel. "Ügyfelemnek kizárólagos szülői felügyeleti joga van az ikrek felett, és maximálisan betartja a gyermekekkel kapcsolatban a bírósági ítéletben foglalt kapcsolattartási szabályokat, mi több, ettől a legtöbb alkalommal el is tekintett a gyermekek érdekében, hogy az édesapjuk bármikor láthassa őket. Mindemellett Horváth Regina eddig az ellen sem emelt kifogást, hogy a közösségi médiában, különösen nagy nyilvánosság előtt Fekete Dávid a gyermekek fotóit rendszeresen használja, holott ügyfelem erre engedélyt nem adott" - mondta az ügyvédnő, aki azt is leszögezte, az anya semmilyen sárdobálásba nem akar belemenni a családi béke érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.