Szívfacsaró látványt nyújt a levegőből nézve az összeomlott Törökország

földrengés légifelvétel törökországi földrengés Török-szíriai földrengés Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan méreteket öltött a pusztítás Törökországban és Szíriában, miután hatalmas földrengéssorozat rázta meg mindkét országot másfél héttel ezelőtt. A helyi erők mellett külföldi mentőcsapatok is segítik az áldozatok felkutatását, azonban napról napra csökken a túlélők esélye.

Friss hír, hogy már a 40 ezret is átlépte a halálos áldozatok száma, és csak érzékeltetésképpen, ennyien laknak Fejér vármegye második legnagyobb településén, Dunaújvárosban, vagy például Szigetszentmiklóson. Az előrejelzések szerint még nőni fog az elhunytak száma, ugyanis folyamatos a romok alatt végzett kutatómunka.

@yakari7 ❤️ #turkey♬ orijinal ses - Yalçın akdoğan

A földrengések okozta pusztításról számtalan kép és videó kering az interneten, de a levegőből nézve válik igazán döbbenetessé a látvány. Épületek százai semmisültek meg, városrészek pusztultak el – derül ki a Bors összeállításából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.