Nem tudja elfogadni lánya halálát a villamosmegállóban elgázolt Boglárka édesapja

Forrás: Shutterstock -
gázolás villamosmegálló baleset Budapest Harminckettesek tere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autó hatalmas sebességgel csapódott vasárnap hajnalban Budapesten, a Harminckettesek terénél található villamosmegállóba. Ott várakozott egy huszonhárom éves fiatal lány, akit a jármű magával sodort és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség közleménye szerint egy 41 éves, olasz férfi hajtott fel a megállóba, akinek az alkoholtesztje pozitív volt. Az autó körülbelül 4-5 métert bontott le a megállóból, majd az úttest jobb oldalán lévő fának vágódott. A sofőr sértetlenül szállt ki az autóból – írtuk korábbi cikkünkben.

A balesetben elhunyt fiatal lány, Boglárka szüleit hajnalban értesítette a rendőrség, hogy gyermekük életét vesztette. Az apa állítása szerint Boglárka épp a barátjához tartott, amikor az autó a villamosmegállóba hajtott.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"Nagyon életvidám lány volt. Nagyon szerette az életet. Egyetemre járt, itt Budapesten. Most lett volna a diploma munkája, június-júliusban. Nekem még olyan, mintha itt lenne valahol. Vagy teljesen mindegy, egy másik városban. Tehát az, hogy ő nincs most már közöttünk, ez még, ez még, ez még nem..." – idézte a Bors a megtört édesapát, aki elcsukló hangon nyilatkozott a Tények riporterének.

Az elmúlt napokban több halálos gázolás is történt a magyar utakon, kamion, személygépjármű és villamos is tragédiát okozott, ezért fontos lenne, hogy mindenki körültekintően közlekedjen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.