Édesanyja nyilatkozott az Erzsébet téren megkéselt Martin állapotáról: imákat kér fiáért

Martin késelés Erzsébet tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Erzsébet téren került szóváltásba február 19-én éjjel két óra körül két 18 éves fiatal, dulakodtak, majd a gyanúsított egy 10 centiméter pengehosszúságú késsel halántékon szúrta a férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Martin állapotáról családja osztott meg friss információkat. 

A megalapozott gyanú szerint a terhelt február 19-én éjjel két óra körül az Erzsébet téren szóváltásba keveredett a szintén 18 éves sértettel, akivel dulakodott is. Ezt követően a gyanúsított egy 10 centiméter pengehosszúságú késsel halántékon szúrta a férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök tizenöt órán belül elfogták a támadót.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A sértett, Martin állapotáról családja osztott meg friss információkat: már túl van a közvetlen életveszélyen, a lélegeztetőgépről is levették. "Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok imát! Martin fiam túl van az élet-halálon. Visszaadta nekem a mi Urunk Jézusunk, de kérek még mindenkit, hogy imádkozzatok érte" - mondta a Blikknek az anya, amit Martin bátyja is megerősített.

"Reagál a jelenlétünkre, a végtagjait is mozgatja, igaz, még altatják. Természetesen megfogtuk a kezét, beszéltünk hozzá. Elmondtuk neki, hogy szeretjük, és szükségünk van rá."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.