Fordulat a magát Madeleine McCann-nek valló lány ügyében

Forrás: AFP/Handout -
DNS-teszt Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal nő azt állítja, ő Madeleine McCann. A szülők beleegyeztek a DNS-vizsgálatba, így hamarosan kiderül az igazság. 

Az egész világ foglalkozott, és foglalkozik a mai napig a 2007-ben eltűnt brit kislány, Madeleine McCann ügyével. A gyerek Dél-Portugália egyik üdülőközpontjából tűnt el, és azóta sem tudni, mi történt vele, ahogy azt sem, hogy életben van-e, vagy meghalt.

A lány azt állítja, ő Madeleine McCann Forrás: AFP/Handout

A 15 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine feltételezett gyilkosa jelenleg is börtönben van, az azonban, amit egy fiatal nő állít, minden eddigi nyomozási eredményt megváltoztathat. A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna ugyanis azt állítja, ő Madeleine. Az eltűnt gyerek szülei beleegyeztek abba, hogy DNS-tesztet csináltasson a lány. "Kate és Gerry McCann beleegyezett a DNS-tesztbe" - írta a lány Instagramján, így minden kétséget kizáróan pont kerülhet az ügy végére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.