Óriási fordulatot hozhat a Madeleine McCann-ügyben az, amit egy fiatal lány állít.

Az egész világ foglalkozott, és foglalkozik a mai napig a 2007-ben eltűnt brit kislány, Madeleine McCann ügyével. Az angyalarcú kislány Dél-Portugália egyik üdülőközpontjából tűnt el, és azóta sem tudni, mi történt vele, ahogy azt sem, hogy életben van-e, vagy meghalt.

A 15 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine feltételezett gyilkosa jelenleg is börtönben van, az azonban, amit egy fiatal nő állít, minden eddigi nyomozási eredményt megváltoztathat.

A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna ugyanis azt állítja, ő Madeleine.

A fatal nő Facebook-oldalán osztotta meg az erről szóló videókat és fotókat, állítását pedig azzal bizonyítja, hogy ugyanazon a helyen van folt a szemében, mint a kislánynak, továbbá az arcán található anyajegyük is megegyezik.

Julia állítása szerint semmire sem emlékszik gyerekkorából, ugyanis poszttraumás amnéziában szenved, amióta egy pedofil megerőszakolta. A bántalmazójaként azt a Christian Bruecknert nevezte meg, aki a kislány feltételezett gyilkosa.

A családhoz közel álló forrás azt nyilatkozta, hogy hajlandóak minden nyomot megvizsgálni, és nem vitatják, hogy a kislányuk valóban hasonlít Juliára. A fiatal nő eközben DNS-tesztet sürget, hogy minél előbb kiderüljön az igazság- írja  az Entertainemnt Daily.