Pánik a levegőben: Matthew McConaughey és felesége is ott volt a turbulenciába került repülőgépen

Matthew McConaughey turbulencia repülőgép kényszerleszállás pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi Austinból Frankfurtba tartott a Lufthansa menetrend szerinti járata, melynek még az Egyesült Államokban meg kellett szakítania az útját, miután a gép súlyos turbulenciába került.

Másfél órával a felszállást követően rövid ideig tartó, de súlyos turbulenciába került a Lufthansa 469-es járata. A repülőgép 37 ezer láb magasságban volt, amikor megtörtént a baj. A turbulencia miatt a gépen utazók és a személyzet tagjai közül hét embert kórházba kellett szállítani. Az utasok közt volt a világhírű színész, Matthew McConaughey és felesége is, aki Instagramon számolt be a történtekről.

A Camila Alves McConaughey által közzétett videón is látszik, hogy a berendezések felborultak, a zsemlék és felszerelések szétszóródtak a gép belsejében. A repülőgép végül megszakította az utat és a Washingtonhoz közeli Dulles nemzetközi repülőtéren landolt – írja az NBC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.