A ValóVilág után is forrnak az indulatok: "Remélem, visszanézed, amit műveltél velem"

valóvilág VV Melina videó VV Reni RTL Kettő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint száz nap után véget ért a ValóVilág idei, tizenegyedik évada, mely Kriszti győzelmével zárult. A lány nagy fölénnyel utasította maga mögé a második helyezett Melinát.

A finálé után még egyszer utoljára egy helyen volt az összes idei játékos, és míg egyesek kedvesen és szépen búcsúzkodtak, Reni nem tudta magában tartani, mennyire rosszul érintette mindaz, ami közte és Melina között történt. A lány szót kért és láthatóan indulatosan kiosztotta egykori vetélytársát.

"Azt sajnálom, hogy a játék során ennyire vakon voltam, és mindig próbáltam Melina felé nyitni és mindig bocsánatot kérni, és mindig magamban kerestem a hibát. Rájöttem arra, hogy ebben a vége fele nem én voltam a hibás, és nagyon rosszul esett, Melina, úgyhogy remélem, visszanézed, amit műveltél velem" – vette észre Reni kifakadását az nlc.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.