79 évesen válik a feleségétől Wolfgang Porsche

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Sean Gallup -
Wolfgang Porsche Porsche elválás Válás (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolfgang Porsche és felesége, Claudia 2019 óta voltak házasok.

A német Bild értesülései szerint véget ért a 74 éves Claudia Porsche és a 79 éves Wolfgang Porsche házassága. A pár már 2007 óta élt együtt, de csak 2019-ben házasodtak össze. A hírek szerint azért válnak, mert Claudia Porsche egy demenciaszerű betegségben szenved már két éve, és emiatt a személyisége is megváltozott.

A Bild értesülései szerint Claudia Porsche már két éve nem él együtt a Porsche-vállalat felügyelőbizottságának elnökével, de mivel önmagát nem tudja ellátni, így lányával és négy gondozóval osztja meg a mindennapjait.

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Sean Gallup

Úgy tudni, hogy az eurómilliárdos Wolfgang Porschét ebben a nehéz időszakban az 59 éves Gabriele Renate Inaara Princess zu Leiningen támogatta, és kettejük kapcsolata még jobban elmélyült.

A minap számoltunk be arról, hogy válik Peller Anna és Lukács Miki, de nemcsak ők, hanem Kollányi Zsuzsi is bejelentette, hogy külön utakon folytatják a férjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.