Autóbalesetet szenvedett a 97 éves Dick van Dyke, a legenda, aki rajta van a halállistán

baleset Dick van Dyke autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood ma is élő legendája, a filmekből és sorozatokból is ismert színész, Dick van Dyke közel a 100-hoz még mindig saját maga vezeti az autóját.

A legenda Malibuban szenvedett autóbalesetet. Szerencséje volt, ugyanis súlyos sérülések nélkül megúszta az ütközést, bár az ő korában már egy kis ütés is komoly gondokat okozhat. Dick van Dyke egy 2018-as Lexus LS 500-ast vezetett, amikor a nagy esőzéstől nedves úton megcsúszott, elveszítette az irányítást a jármű felett és egy kapunak ütközött – állítják a TMZ forrásai.

A lap tájékoztatása szerint van Dyke könnyű sérüléseket szenvedett, vérzett az orra és a szája, és vélhetően agyrázkódása lett. A mentősök a helyszínen ellátták, de ő nem akart kórházba menni. Úgy tudni, hogy a színész nem állt sem alkohol, sem drog befolyásoltsága alatt, ám a rendőrség kérvényezte az idős színész vezetői engedélyének felülvizsgálatát.

A 97 éves színészlegenda is szerepel a DeathList.net nevű internetes portálon, azaz a halállista névsorában, ráadásul a legelső helyen. A weblap minden évben közzéteszi, hogy szerintük kik azok, akik az adott esztendőben eltávoznak, és átlagban 12-14 nevet eltalálnak az ötvenből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.