Kiderült, miről beszélgetett Harry herceg és III. Károly: telefonon egyeztettek

Forrás: AFP/Angela Weiss -
beszélgetés koronázás III. Károly telefon Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és apja, III. Károly megtörték a hónapokon át tartó csendet, és beszéltek egymással telefonon. 

Harry herceg és a családja között hosszú ideje puskaporos a hangulat, amin nem segített sem a dokumentumsorozata, sem a megjelent könyve. Sokáig azt sem lehetett tudni, részt vesz-e majd apja koronázási ünnepségén, mostanra azonban kiderült, hogy Harry herceg sem hagyja ki az eseményt, de egyedül érkezik majd. Apjával telefonon egyeztettek, ennek a beszélgetésnek köszönhető, hogy Harry is ott lesz a koronázáson.

Meghan Markle nem lesz ott a koronázáson Forrás: AFP/Angela Weiss

A The Sun beszámolója szerint bensőséges beszélgetés zajlott apa és fia között, de Harry Vilmossal továbbra sem kommunikál. Kiderült, hogy mind Károly, mind Harry nyitott arra, hogy javítsanak a kapcsolatukon. A Buckingham-palotával is levelezett a herceg, mielőtt elfogadta volna a meghívást, de a biztonsági intézkedéseken kívül egyéb téma nem merült fel. A források szerint Harry azért vesz részt a koronázáson, mert szeretné támogatni az apját. Meghan Markle és a gyerekek viszont otthon maradnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.