Gyilkos nővér: a hálószobájáról készült fotók láttán sírva fakadt a bíróságon a 7 újszülött megölésével vádolt nő

Forrás:Twitter -
csecsemő gyilkosság Lucy Letby ápolónő bíróság per kórház gyilkos nővér újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Lucy Letbyt gyilkos nővérként ismerhette meg a világ. Az ápolónőt 7 újszülött meggyilkolásával és további 6 gyermek ellen elkövetett gyilkossági kísérlettel vádolják. Az ellene folyó bírósági eljárás folytatódik. A legutóbbi tárgyaláson megdöbbentő bizonyítékokra derült fény. 

Lucy Letby nemcsak megölte az ártatlan gyermekeket, akik épp csak megszülettek, de kimondottan élvezte látni, ahogy a szüleik szenvednek a fájdalomtól, ezért gyakran kereste az elhunyt újszülöttek hozzátartozóit, szeretett velük időt tölteni, hogy megtapasztalja, mekkora szenvedést okozott nekik.

A nő a legutóbbi tárgyalásán a bíróságon fotókat mutattak a hálószobájáról, melyben több olyan cetlit is találtak, melyeken kvázi beismerte, hogy ő követte el a borzalmas gyilkosságokat. A volt ápolónő sírva fakadt a képeket látva.

"Gonosz vagyok, amiért ezt tettem./Nem érdemlem meg, hogy éljek./Szándékosan öltem meg őket, mert nem vagyok elég jó ahhoz, hogy vigyázhassak rájuk." - ezeket írogatta Letby a cetlikre lakásában, és hálószobájában megtalálták 2018-ban írt naplóját is.

Noha a tárgyaláson Lucy Letby zokogásban tört ki a bizonyítékok láttán, bűnösségét továbbra is tagadja - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.