Opitz Barbi kitálalt az "elrablásáról": ez történt valójában

Forrás: instagram/opitzbarbara -
Albert elrablás Opitz Barbi kapcsolat
Kétségbeesve kereste édesanyja néhány hónappal ezelőtt Opitz Barbit, aki nem vette fel a telefonját. Azt feltételezték, hogy párja elrabolta, az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba.

"SOS! Segítség, aki tudja, hol van Opitz Barbi, azonnal jelezze. Elrabolta S. Albert. Aki tudja, hol van, azonnal jelezze" - így kért segítséget még decemberben Barbi édesanyja. Az énekesnő szerencsére előkerült, de nemrég felröppent a hír, hogy ismét összejött a garázdasággal vádolt párjával. Barbi most tiszta vizet öntött a pohárba.

Opitz Barbi tiszta vizet öntött a pohárba Forrás: instagram/opitzbarbara

"Hónapok óta írják az újságírók, hogy a barátom elrabolt... nem rabolt el. Nézzük, mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem kikapcsolni. Nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont akkor mondtam neki, hogy majd később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. 3 órán keresztül. Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. (Azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el...) Nyilván az aggodalom miatt az ember képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen. És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk" - írta Instagram-sztorijában Barbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.