Meghozták az ítéletet: 20 évek kapott a magyar nő, aki halálra szúrta kisfiát Olaszországban

Forrás: Tények -
börtönbüntetés büntetés olaszországi gyerekgyilkosság Perugia ítélet
A perugiai törvényszék 20 év börtönbüntetésre ítélte Bradács Katalint, aki két évvel ezelőtt brutálisan meggyilkolta kisfiát, a kétéves Alexet.

Katalin, a korábbi pornószínésznő Olaszországba utazott kisfiával, mert a bíróság az apának ítélte a gyerekfelügyeletet, és nem akarta átadni a kis Alexet. A nő képtelen volt elfogadni, hogy nem nevelheti tovább a gyermekét, ezért egy késsel halálra szurkálta. A vérben úszó holttestet egy szupermarketbe vitte, segítséget akart kérni, de már későn.

Katalin 20 év börtönbüntetésre ítélték Forrás: Tények


Az anyát elmeorvosi vizsgálatnak vetették alá, és megállapították, hogy elmezavara nem olyan súlyos, hogy ne tudná felfogni tettei következményeit. A Bors úgy tudja, az ügyész 30 éves szabadságvesztést kért Katalinra, de a bíró enyhítette a büntetést 20 évre.

A perugiai börtönben kezdi meg hosszú börtönéveit Bradács Katalin Forrás: Bors


"Tekintettel arra, hogy Katalin részlegesen elmebeteg, az elsőfokú ítélet szerint csak 20 évet kell a rácsok mögött töltenie. Az apának megítéltek 350 ezer eurónyi azonnali kártérítést is"
- mondta a lapnak Massimiliano Scaringella, a meggyilkolt kisfiú édesapjának jogi képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.