Schobert Norbi alig vonult vissza, máris a visszatérést tervezi: "Nem tudok itthon unatkozni"

Forrás: TV2 -
torna visszavonulás Schobert Norbi mozgás
Schobert Norbi ugyan kivonult az üzleti életből, de nem szeretne teljesen eltűnni: így térne vissza az emberekhez. 

Schobert Norbi korábban úgy döntött, hogy visszavonul. Nehéz időszak van mögötte üzleti szempontból, de már a visszatérést tervezi: újra edzeni szeretné az embereket.

"Olyan nekem az élet mozgás és fellépés nélkül, mint Mága Zoltánnak egy koncert hegedű nélkül, vagy Havasi Balázsnak zongora nélkül. Szóval én nem tudok itthon unatkozni. Azt fogom csinálni, hogy nyáron pihenek, feltöltődöm, mindenki elmegy nyaralni... Szeptembertől megvan már a csarnok, ahol szombaton délelőtt 10 órakor akár négy-ötszáz embert fogok tudni fogadni" - árulta el a Tényeknek Norbi, aki ingyen fogadná az embereket.

Schobert Norbert újra órákat tart majd Forrás: TV2

"Az Update nem fog visszatérni. Megmondtam, így is lesz. Húsz évig közdöttem érte, háromszor bebizonyítottam az igazamat, ez kevés volt, elengedtem. Itt vagyok 52 évesen, tudok jól mozogni, tudok órát tartani. Logikusan az én órám nem a 14 éves tiktokereknek fog szólni, az én órám a negyven, ötven, hatvan pluszosoknak fog szólni, de az ő életüket meg tudom egy húsz évvel hosszabbítani, a minőségét meg tudom javítani" - árulta el Norbi, aki azért döntött úgy, hogy ismét órákat tart, mert a rajongóitól rengeteg üzenetet kapott és úgy döntött, sosem szégyen visszatérni a gyökerekhez.

"Ismét tornázni fogok. Nem a régi Norbi fog tornázni. Egy idősebb, tapasztaltabb Norbi fog tornázni, egy más rétegnek" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.