Felháborodott a vendég a pincérnő viselkedésén: bunkósága miatt nem kapott borravalót

Forrás: Shutterstock -
udvariatlanság felháborodás borravaló panasz pincérnő
Megdöbbenve olvasta a pincérnő a számlán az egyik vendég üzenetét: rögtön kiderült, miért nem kapott tőlük borravalót. 

A pincérnő egyetlen ártatlan kérdése okozott hatalmas felháborodást, ezért aztán nem is kapott borravalót. Egy amerikai étterembe egy 50-es évei végén, 60-as évei elején járó férfi vacsorázott "sokkal fiatalabb" feleségével augusztus 20-án. Az ételre nem volt semmi panaszuk, azonban a férj megsértődött a pincérnő viselkedésén, ezt azonban nem szemtől szembe közölte.

Forrás: Shutterstock

A vendéglátós már csak akkor szembesül azzal, hogy a pár rossz néven vette egy kérdését, amikor visszakapta a számlát. Azon hagyott ugyanis a felháborodott férj egy kézzel írt üzenetet. "Nem adunk borravalót, mert udvariatlanság volt megkérdezni tőlem és a feleségemtől, hogy külön számlát szeretnénk-e" - írta az illető a pincérnőtől kölcsönkért tollal.

Természetesen a történet bejárta az internetet, és a legtöbben nem a felháborodott vendéggel értenek egyet, a számla megosztásáról szólü kérdés ugyanis bevett gyakorlat - írja a Daily Mail.

he had the audacity to write this with my pen
by u/scorpioassbitch in mildlyinfuriating

Horror árak a felkapott üdülőhelyen: Több mint 200.000 Ft-ot fizetett két előételért egy pár

Botrányos összeget kértek két előételért egy felkapott üdülőhelyen. Mikor a férfi panaszkodni próbált, a menedzser azt mondta, hogy jobban kellett volna figyelnie az árakra. A cikkért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.