Soha nem látott fotókon a Loch Ness-i szörny: ezek a valaha készült legizgalmasabb képek

Forrás: Wikimedia Commons -
fotó Loch Ness-i szörny Loch Ness szörny
Sosem látott képeket kerültek elő a Loch Ness-i szörnyről: mostanáig nem merték nyilvánosságra hozni a felvételeket.

Hosszú idő óta először készültek képek a Loch Ness-i szörnyről, amelyek a legizgalmasabb felvételek közé tartoznak. A lényt Chie Kelly fotós kapta lencsevégre még 2018-ban a nyaralása során, ám egészen eddig félt nyilvánosságra hozni a fotókat.

Többen már látni vélték a szörnyet Forrás: Wikimedia Commons

A nő egy nagy angolnaszerű lényként írta le azt, amit látott. Lassan forgott és mozgott a felszínen, mielőtt eltűnt volna a víz alatt. Annyira megdöbbentette az egész, hogy nem merte megosztani a nyilvánossággal a fotókat, mert félt, hogy nevetség tárgya lesz. Ám miután nemrég keresést indítottak a Loch Ness-i szörny után, melyben több mint 50 önkéntes vett részt, visszanyerte a bátorságát.

"Mindig is hittem, hogy van valami a Loch Nessben. Van benne valami szokatlan, de nem tudom, mi az. Amit láttam, úgy nézett ki, mint egy kígyó" - mondta a nő a látottakról. "A hosszát nem tudtam pontosan felmérni, de a két látható rész együtt kevesebb mint két méter hosszú volt. Nem tudom, mi volt az, de határozottan egy lény - egy állat" - állítja. A fotókat először Steve Felthamnek mutatta meg, aki hosszú ideje kutat a Loch Ness-i szörny után.

"Ezek a legizgalmasabb felszíni képek [Nessie-ről], amelyeket láttam" - mondta a férfi. "Pontosan ilyen képeket szeretnék készíteni már három évtizede. Indokoltak a további vizsgálatok. Ez nem uszadékfa, ez egy mozgó lény, teljesen megmagyarázhatatlan."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.