Volt űrhajós tett meglepő kijelentést a földönkívüliekről: megakadályozhatták az atomháborút

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 FOTOKITA/Shutterstock. No use without permission./Fotokita -
háború atomháború Edgar Mitchell UFO földönkívüli
Meglepő kijelentést tett Edgar Mitchell, a NASA egykori űrhajósa: azt állítja, az idegenek azért érkeztek a Földre, hogy megakadályozzanak egy hatalmas katasztrófát. 

Edgar Mitchell - az 1971-es Apollo 14 küldetésben résztvevő űrhajós - hisz az idegenek létezésében, legutóbbi interjújában is megdöbbentő állításokat tett arról, mit köszönhetünk ezeknek a lényeknek. Úgy véli, az idegenek a hidegháború idején azért érkeztek a Földre, hogy megakadályozzák az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti nukleáris háborút.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 FOTOKITA/Shutterstock. No use without permission./Fotokita

Megemlítette az 1945. július 16-ai eseményt, ekkor tesztelte ugyanis az Egyesült Államok a Trinity elnevezésű nukleáris fegyverét a Jornada del Muerto sivatagban, 56 kilométerre délkeletre az új-mexikói Socorrotól a White Sands kísérleti bázison. „Ez volt az, ami iránt a földönkívüliek érdeklődtek. Tudni akartak a katonai képességeinkről. Több ember is világossá tette a beszélgetéseink során, hogy az idegenek megpróbáltak visszatartani minket attól, hogy háborúba szálljunk, és békét akartak teremteni a Földön."

A férfi hozzátette, hasonló beszámolókat hallott a 20. században azoktól, akik rakétabáisokat irányítottak. „Azt mondták, sokszor láttak földönkívülieket a fejük felett, és gyakran megbénították a rakétáikat. Más tisztek a Csendes-óceán partján lévő bázisokról elmondták, hogy tesztrakétáikat gyakran lőtték le idegen űrhajók."

„Számomra ez csak egy újabb UFO-fantázia és spekuláció" - mondta az IFLScience-nek Nigel Watson UFO-szakértő.

Uri Geller szerint a földönkívüliek teljesen másképp szaporodnak, mint az emberek - Fotón egy meztelen lény

Uri Geller fotót mutatott egy meztelen földönkívüliről. A képet egy elhagyatott épület alagsorában készítették, a pucér lény pedig - testi adottságiat tekintve - feltehetően nőnemű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.