Öt nő vádolta meg nemi erőszakkal Katy Perry exférjét - Az énekesnő tudhatott a szörnyű tettekről

Forrás: Getty Images via AFP/2020 The Recording Academy/Kevork Djansezian -
Katy Perry nemi erőszak Russell Brand zaklatás
Russell Brand színész-humoristát öt nő vádolta meg szexuális zaklatással és erőszakkal. A hírességet a Sunday Times és a Channel 4 buktatta le.

Mind az öt eset 2006 és 2013 között történt, az egyik áldozat kiskorú volt, mondössze 16 éves. A nő elmondása szerint Brand pontosan tudta a korát, többször "gyereknek" nevezte. A Sunday Times az egyik áldozat levelét is közzétette, amit a komikusnak írt az erőszak után. A Nadia undorodott attól, ahogy Brand bánt vele, és nagyon megbánta, hogy megbízott benne.

Öt nő vádolta meg nemi erőszakkal Russell Brandet Forrás: Getty Images via AFP/2020 The Recording Academy/Kevork Djansezian

Brand még a leleplező cikk megjelenése előtt reagált a vádakra, egy videó tett fel közösségi oldalára, melyben mindent tagadott.

A komikus akkor vált világszerte ismertté, amikor feleségül vette Katy Perryt. Az énekesnő tudhatott exférje viseltes dolgairól, egy tíz évvel ezelőtti interjúban ugyanis utalt arra, hogy valamit titokban kell tartania Brandről. Azt mondta, exe irányító személyiség, aki hajlamos bántani másokat. A kapcsolatuk elején minden varázslatos volt, ám Brand viselkedése hamar megváltozott. Válásukhoz az is vezetett, hogy lelepleződött előtte Russel Brand igazi arca, ugyanis súlyos információk birtokába jutott. Hozzátette, nem árulhatja el azt, amit megtudott, elzárta magában - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.