Rejtélyes eltűnésekről, természetfeletti észlelésekről számoltak be a Alaszkai-háromszögben

Fotó / Pixabay -
észlelés Alaszkai-háromszög hajó repülőgép ufó
Az Alaszka-háromszög Utqiagvik, Anchorage és Juneau között található és főként az ott történt paranormális jelenségek miatt lett szóbeszéd tárgya. Kevésbé ismert, mint a Bermuda-háromszög a Karib-tengeren, de itt is történtek megmagyarázhatatlan események. 

1970 óta több mint 20 000 megmagyarázhatatlan eltűnést jegyeztek fel a ritkán lakott földterületen Anchorage és Juneau között délen, Utqiagvikig az északi parton.

Az Alaszkai-háromszög területén több repülőgép is eltűnt a múltban anélkül, hogy bármi nyoma lenne. Ezek közül néhány esetben nem találták meg a roncsokat vagy a teljes személyzetet, és a körülmények magyarázat nélkül maradtak.

Ufók, szellemek, nagylábú lények: megdöbbentő észlelésekről számoltak be a Alaszkai-háromszögben Fotó / Pixabay

Hasonlóan a Bermuda-háromszög esetéhez, az Alaszkai-háromszögben is tűntek el hajók, egyik pillanatról a másikra veszett nyomuk, megszakadt a kapcsolat és soha többet nem jelentkeztek.

A rejtélyes háromszög területén számos ufó-észlelésről is beszámoltak. Néhányan azt állítják, hogy láttak idegen járműveket, rejtélyes fényeket az égen, amelyek összefüggésben lehetnek az eltűnt repülőgépekkel és hajókkal.

Debbie Ziegelmeyer UFO-szakértő úgy véli, hogy Alaszka „vonzó" az idegenek számára, mert nagyon ritkán lakott - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.