"A zsaruknak ez a hatalomról szól" - A késekkel táncoló Britney Spears otthonánál tett látogatást a rendőrség

Forrás: AFP/Valerie Macon -
aggodalom rendőrség Instagramra Britney Spears
Britney Spears azt állítja, hogy a rendőrség "zaklatja" őt. A hatóság emberei azután tettek látogatást nála, hogy az Instagramra feltöltötte a késekkel táncolós videóját.

Britney Spears aggodalmat keltett a rajongóiban a késekkel táncolós videója után. Az énekesnő igyekezett mindenkit megnyugtatni, közölte, hogy a kések nem igaziak, valamint azt is elárulta, Shakirát utánozta, akinek valóban volt egy hasonló táncolós produkciója. Megkérte a követőit, ne értesítsék a rendőrséget, ám a hatóság emberei mégis ellátogattak a sztár otthonához. Britney azonban ezt zaklatásként élte meg, erről ismét Instagram-oldalán beszélt. A poszthoz egy olyan fotót tett, amelyen egy táncos késeken állva látható.

Forrás: AFP/Valerie Macon

„A rendőrök eljöttek az otthonomhoz, és azt mondták, hogy nem mennek el, amíg nem beszéltek velem"- írta az énekesnő. „Már olyan régóta zaklatnak az otthonomban... ELÉG" - folytatta. Úgy gondolja, hogy a látogatás nem az ő biztonságáról szólt. „A zsaruknak ez a hatalomról szól" - állítja.

Nem ez az első eset, hogy Britney Spears miatt aggódva a rendőrséghez fordultak a rajongók, legutóbb januárban történt hasonló eset.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.