Magyar áldozata is van a bécsi sorozatgyilkosnak: halálra kaszabolta az alvó férfit

halál Duna-csatorna sorozatgyilkos tinédszer
Hajléktalankokra támad egy tizenéves sorozatgyilkos Bécsben. Eddig három álodozata van, ketten meghaltak, köztük egy magyar férfi.

A gyilkos tinédszer az 56 éves magyar férfira július 12-én támadt rá Brigittenauban, a Duna-csatorna egyik partján. A férfi a a hálózsákjában egy padon aludt, a gyilkos késsel kaszabolta halálra. A Bors úgy tudja, az egész pad vérben úszott, az áldozatot később csak a tetoválásai alapján lehetett azonosítani.

A bűnöző később Leopoldstadnál egy 51 éves hajléktalanként élő nőre támadt, aki súlyos sérülései ellenére életben maradt. Azt követően egy 55 éves szintén hajléktalan férfit ölt meg álmában augusztus 9-én: egyetlen vágással elmetszette a torkát.

Utcán élő emberekre csap le a vélhetően drogfüggő gyilkos Forrás: Shutterstock

A rendőrség folyamatosan nyomoz, szerintük egy drogos fiatal lehet az elkövető, emelett 10 ezer eurós, azaz majdnem 4 millió forintos vérdíjat is kitűztek a gyilkos fejére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.