Megtörte a csendet Matthew Perry barátja: a halála előtt nem sokkal beszélt a színésszel, elmondta, milyennek látta

halál színész Jóbarátok Matthew Perry
Az egész világot sokkolta vasárnap hajnalban a hír, hogy szombaton délután elhunyt Matthew Perry, akit a Jóbarátokból ismert meg a világ. Az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában a jakuzziban találtak rá: belefulladt. A barátai sokkos állapotban vannak. 

A színészt szombaton találta meg assisztense a Los Angeles-i otthonában, azonnal hívták a mentőket, akik azonban csak a szívmegállás tényét tudták megállapítani. A helyszínen sem drogot nem találtak, és idegenkezűségre sem utalt semmi.

A Daily Mail úgy tudja, Perry a halála előtt egy kétórás pickleball-mérkőzésen vett részt. Az utóbbi Instagram bejegyezései barátai ls követői egy része szerint szerint segéykiáltások voltak, de senki nem vette észre, hogy a színész nincs jól.

Bár Perry saját bevallása szerint mindent megtett, hogy kigyógyuljon függőségeiből, 2019-ben majdnem meghalt, amikor a gyógyszerek miatt perforálódott a vastagbele, két hétig kómában volt. Rajongói sok esetben aggódtak érte, volt, hogy nagyon leromlott állapotban kapták lencsevégre.

Matthew néhány hete édesapjával pózolt egy fotón: "Mindkettőnknek ital van a kezében" - írta a képhez. Apa és fia üdítővel a kezükben álltak kamera elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.