Sosem nézte vissza a Jóbarátok epizódjait Matthew Perry: szomorú oka volt ennek

alkoholfüggőség forgatás Jóbarátok Matthew Perry szenvedélybetegség
Eltemették az október 28-án tragikus körülmények között elhunyt Matthew Perryt. A színész holttestére jakuzzijában találtak rá, az elsődleges vizsgálatok szerint nem volt tudatmódosító anyag a szervezetében. A végső búcsún a Jóbarátok-beli kollégái, akik pár napja közös közleményt adtak ki, is ott voltak, Perry - aki egykor azt nyilatkozta, sose nézi vissza a sorozat epizódjait - családtagjainak tekintette őket.

A SlashFilm arról ír, hogy amikor 2022-ben, amikor Matthew Perry a kábítószer- és alkoholfüggőségéről beszélt egy interjúban, elmondta, hogy ő még sosem nézte újra a Jóbarátokat, és nem is fogja, mivel a sorozatbeli kinézete alapján meg tudja mondani, hogy éppen milyen szerek hatása alatt volt akkoriban - - idézi a portált a Bors.

Perry sosem nézte vissza a Jóbarátokat Forrás: MoziStar

Perry őszintén és nyilvánosan beszélt kábítószer- és alkoholproblémáiról, miután 1997-ben először elment rehabilitációra egy jetskibaleset utáni fájdalomcsillapító-függőség miatt. Később 2001-ben és 2011-ben ismét rehabilitációra szorult, 2016-ban azt nyilatkozta, szenvedélybetegsége miatt nem emlékszik a Jóbarátok három évadának forgatására, holott a kamerák előtt sosem volt szerek hatása alatt, viszont saját bevallása szerint gyakran komoly másnapossággal és elvonási tünetekkel küzdött.
Szörnyű volt így dolgozni, főleg, hogy viccesnek is kellett lenni - nyilatkozta egykor. Függőségéről memoárjában is részletesen írt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.