Újra A Dal zsűrijében a rockabilly hazai helytartója: "Lélegzet visszafojtva várom a produkciókat és a közös munkát"

Forrás: Duna -
Egri Péter A Dal 2024 zsűri rockabilly
Bemutatkozott A Dal 2024 negyedik ítésze a SzerencseSzombatban. Egri Péter harmadik alkalommal értékeli a Duna dalválasztójának versenydalait. A Mystery Gang frontembere izgatottan várja a közös munkát Szandival, Németh Alajos Lojzival és Ferenczi Györggyel.

A Dal visszatérő ítésze, Egri Péter gyermeki kíváncsisággal és lelkesedéssel várja az évad újdonságát, a crossover fordulót, de bevallotta, minden évben a szimfonikus döntő ejti leginkább ámulatba. „Volt szerencsém a műsor extra produkciójában a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával fellépni, így mondhatom, hogy valamennyi zenésznek a pálya csúcsát jelenti" – hangsúlyozta a Mystery Gang énekes-gitárosa.

Egri Péter újra A Dal ítészei között. Forrás: Duna

A zsűritag úgy gondolja, hatalmas izgalmakra számíthatnak a nézők, hiszen ez a műsor kizárólag a dalokról szól, így egy versenyben léphetnek színpadra még pályakezdő és már befutott, ismert zenészek. A Dalban idén először hatvan előadó, illetve zenekar mérettetheti meg produkcióját. Egri Péter elárulta: pörgős, ritmusos, pozitív hangvételű produkciók versengenek Az Év Dala 2024 címért, az ítész hozzátette: „Nehéz feladat előtt állunk a zsűritársaimmal, lélegzet visszafojtva várom a produkciókat és a közös munkát. Bár Szandival korábban sosem találkoztam, remek az összhang köztünk, Ferenczi Györggyel és Németh Alajos Lojzival pedig évtizedes szakmai kapcsolatot és barátságot ápolok".

Az előválogatóban a zsűri döntése alapján áll össze a válogató adások 40-es mezőnye. A továbbjutó produkciók már az élő show-ban mutatkozhatnak be. A győztes dal előadója a legendás berlini Hansa Studios-ban készítheti el albumát.

A nagy múltú showműsor versenydalait Szandi, Németh Alajos Lojzi, Ferenczi György és Egri Péter értékeli. A Dal 2024 házigazdáira sem kell már sokat várni, a január 22-i Család-barátban kiderül, kik vezetik a Duna heteken át tartó dalválasztóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.