Takács Nóra szépségápolás olaj levendula fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés illatosabb virág van a levendulánál, ráadásul nemcsak az orrunkat kényezteti, hanem a szemünket is. Nincs még egy olyan csodás szín, mint a lila, imádom! Így aztán igyekszem ezt a szépséget minél ügyesebben konzerválni az őszi hónapokra. A mai videóban levendulás fürdőgolyót és olajat készítek.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TPLvsFn4DEWQxCh0

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



90 perces szépségkúra - Nem csak a foci Eb idejérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120621-90-perces-szepsegkura-nem-csak-a-foci-eb-idejere.htmlVillámgyors nappali és esti smink fesztiválrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120614-hogyan-legyek-jo-no-villamgyors-nappali-es-esti-smink.htmlRomantikus fejdísz koszorúslányoknakhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120614-hogyan-legyek-jo-no-romantikus-fejdisz-koszoruslanyoknak.htmlEsküvői smink lépésről lépésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120607-hogyan-legyek-jo-no-eskuvoi-smink-lepesrol-lepesre.htmlGyönyörű menyasszonyi frizura saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120531-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-menyasszonyi-frizura-sajat-kezuleg.htmlViselj sálat nyakra, főre!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120516-hogyan-legyek-jo-no-viselj-tavaszi-salat-a-nyakadban.htmlÚjítsd fel a megunt balerinád!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120425-hogyan-legyek-jo-no-ujitsd-fel-a-megunt-balerinacipod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.