a nap cikke Takács Nóra Katalin hercegnő Hogyan legyek jó nő? szépségápolás smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég egy kis pirosító, egy biztos kéz, és kész is Katalin hercegnő sminkje. Ígérem, nem lesz bonyolult, alig tíz perc alatt elkészíthető. Csak buzdítani tudok mindenkit, hogy próbálja ki - ha valaki, akkor a hercegnő igazán tudja, mi a módi. Ne feledjük: ő megtalálta a hercegét ezzel a sminkkel!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=JZERXQoTGQQVOB7V

Tudj meg mindent Katalin hercegnőről! Olvasd a róla szóló blogot!



Cuki pomponos könyvjelző saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121114-pomponos-konyvjelzo-sajat-kezuleg.htmlSminkelj, mint egy díva!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121108-hogyan-legyek-jo-no-retro-smink.htmlEgyszerű frizura különleges alkalmakrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121031-hogyan-legyek-jo-no-egyszeru-frizura-szalagavatora.htmlGusztustalan finomságok Halloweenrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121024-hogyan-legyek-jo-no-veres-virsliujjak-es-bole-halloweenre.htmlForradalmi arctisztító - Egyetlen csepp leszedi a sminket!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121018-hogyan-legyek-jo-no-olajos-arctisztitas-borapolas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.