felújítás kanapé Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? barkácsolás dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly május elsején egész nap söprögettem, dobozoltam, falat pucoltam, pakoltam, cipeltem. A barátnőm költözött. Jó szokásához híven. Ez lassacskán hagyomány nálunk, évente, kétévente visszatérő eleme a barátságunknak. Most sem maradtam ki az idei költözésből, de már rutinosan egy egész stábot vittem magammal, és ha már ott jártam, átalakítottam ezt-azt.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3lMcZtCgMhNhTpFi

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!

Tudtad? Elindult a Jónő blog,
ahol Nóra csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik!

Így készíts trendi kis sminktartót!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130411-hogyan-legyek-jo-no-sminktarto-keszitese-lepesrol-lepesre.htmlÖltözz szexi matrózlánynak!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130403-hogyan-legyek-jo-no-matroz-stilus-soha-nem-megy-ki.htmlCsodás hajvíz a ragyogó tincsekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130321-hogyan-legyek-jo-no-hajviz-keszitese-otthon-citrombol-csalanbol-almaecetbol.htmlAlakítsd át régi, megunt balerinádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130313-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-masnis-es-bajuszos-balerinat.htmlÍgy hangsúlyozd a szádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130307-hogyan-legyek-jo-no-szajhangsulyos-smink-pink-ruzzsal.htmlKészíts díszpárnát fillérekből!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130228-hogyan-legyek-jo-no-csinald-magad-diszparna-filc-anyagbol.htmlÍgy készíts divatos hajbavalót pár perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130205-hogyan-legyek-jo-no-tullos-hajcsat-sajat-kezuleg.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.