Szuperegészséges: tojással töltött avokádó

sütés tojás Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? recept gasztronómia reggeli avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyorsan elkészíthető reggelinél nincs jobb a világon. Most mutatok egy olyat, ami mindössze 2 perc ráfordított munkával 10 perc alatt teljesen készre sül. Amíg készül a finomság, jut időnk magunkra, szépítkezni, öltözni, végezni a reggeli teendőket. Jó étvágyat! :)
http://videa.hu/player?v=gQjSvWnlVoIGagBn

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod, a műsorait pedig a LifeNetwork tévében megnézheted!

Tudtad? Elindult a Jónő blog,
ahol Nóra csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik!

Íme, a legjobb ajándék lakásavatóra!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130827-hogyan-legyek-jo-no-ajandek-kulcstarto-lakasavatora.htmlÍgy készül a barátság-karkötőhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130821-hogyan-legyek-jo-no-baratsag-karkoto-keszitese.htmlRomantikus balerinakonty egy perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130813-hogyan-legyek-jo-no-konnyed-balerina-konty-egy-perc-alatt.htmlKészíts otthon te is egészséges jégkrémet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130807-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-jegkrem-keszitese.htmlMesés menyasszonyi frizura 10 perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130730-hogyan-legyek-jo-no-eskuvoi-frizura.htmlPartipohár grillezős nyári bulikrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130723-hogyan-legyek-jo-no-party-pohar.htmlÍgy készíts ínycsiklandozó francia sütit fél óra alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130716-hogyan-legyek-jo-no-francia-edesseg-a-clafoutis.htmlA nyár slágere: a virágos hajpánthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130711-hogyan-legyek-jo-no-viragos-hajdisz.htmlÍgy lesz a megunt szoknyából szexi miniruhahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130703-hogyan-legyek-jo-no-szoknyabol-ruha-percek-alatt.htmlImádnivaló masnis hajbavaló saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130625-hogyan-legyek-jo-no-farmer-masni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.