Tizenöt kilót fogyott szülés után az egykori Spice Girl

fogyás Mel B Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mel B szeptember elején adott életet harmadik kislányának - a sztár remek formában van!

Alig két hónapja szült Mel B, máris tizenöt kilót fogyott. Az énekesnő Jenny Craig étrendjének köszönhetően szabadult meg a súlyfeleslegtől, ami - ha azt vesszük, hogy Mel cseppet sem az a nádszál típus - igazán szép teljesítmény. Popsi és cici fronton így sem panaszkodhat a díva, de van mire büszkének lennie, hiszen az edzés és a helyes táplálkozás meghozta a gyümölcsét.

Northfoto
Northfoto

Mel B jelenleg Stephen Belafonte felesége, a szeptemberben született kislány az első közös gyermekük. Idén nem ő az egyetlen a Spice Girls tagjai közül, aki szült: Emma Bunton és Victoria Beckham is babázik 2011-ben.

Öngyilkos akart lenni a szexi világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111114-ongyilkos-akart-lenni-george-clooney.htmlPánikrohamot kapott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111111-panikrohamot-kapott-az-xfaktor-sztarja-vastag-csaba.htmlKi is valójában Katalin hercegnő?http://www.life.hu/tested-lelked/20111111-ki-is-valojaban-katalin-hercegno.htmlÍgy alakultak át a sztárok - diéta előtt és utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111111-igy-alakultak-at-a-sztarok-dieta-elott-es-utan.htmlNem vágyik a házasságra a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111110-varkonyi-andrea-szuletesapos-szammisztikai-elemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.