Angelina éhezteti magát - ennyit eszik egy nap a sztár

diéta fogyás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már az a nőiesen izmos lány, akinek formás alakját a Tomb Raider című filmben nők milliói irigyelték?

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A napokban derült ki az a megdöbbentő tény, miszerint Angelina Jolie mindössze hatszáz kalóriát eszik naponta. A színésznő nemrég Vietnámban járt, a reptéren pedig soványabbnak tűnt, mint eddig bármikor. Miss Jolie piros, vékony pántos ruhát viselt, melyet deréktájon még egy vékony masnival is átkötött - a ruha tökéletesen láttatta Angelina csontsovány karjait és eszméletlenül vékony derekát.

Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!


"Angelina jól tudja, mit kell ennie - a reggeli müzlijére mindig tesz egy kis kókuszolajat, de napközben alig eszik, mert elfelejti. A nap folyamán sokszor csak némi mandulát vagy aszalt gyümölcsöt rágcsál, és fehérjeturmixot iszik ahelyett, hogy rendes ételt venne magához. Vacsorára általában egy kis darab sovány húst eszik, amit egy fél pohár vörösborral öblít le"

"Az emberek képtelenek elhinni, hogy a lelki dolgok miatt fogyok le, mindig azt hiszik, azért vagyok sovány, hogy beleférjek a szűk nadrágokba is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.