Koncertjén meztelenkedett az énekesnő

pucér meztelen Courtney Love
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Love ismét nem bírt magával - melleit fogdosta brazíliai koncertjén.

Courtney Love-ot eddig sem a visszafogottságáról ismertük, és még mostanra, negyvenhét éves korára sem nyugodott le Curt Cobain özvegye. A sztár a napokban Brazíliában lépett fel a Sao Paulo-i művészeti és zenei fesztiválon, ahol is saját vetkőzős produkciót mutatott be a színpadon. Courtney majdnem öntudatlan állapotban kezdett vetkőzni, először megszabadult fehér pólójától, mely alatt egy fényes fekete top volt. Végül ez is lekerült, így mindenki láthatta a szőkeség mai napig remek formában lévő kebleit...


A közönség imádta a produkciót és Courtney gitárjátékát, de persze sokan elhűlve nézték a még ma is remek formában lévő izmos sztárt. Ez nem az első eset volt, hogy az énekesnő pucér testét mutogatta - tavaly a New York Timesnak adott interjújára meztelenül ment fel a hotelszobába, de aztán elnézést kért az extrovertált özvegy.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.