A párkapcsolata is rámegy! Leonardo DiCaprio nem használ dezodort, és csak ritkán zuhanyzik

környezetvédelem fürdés Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio a környezetvédelem élharcosa, ezért mellőzi a dezodort, és nem fürdik túl gyakran.

A világsztár nagyon komolyan veszi a környezetvédelmet, éppen ezért van pár dolog, amit egyszerűen kiiktatott az életéből. Leo nem használ dezodort, és a fürdést sem viszi túlzásba. Ezzel eddig nincs is semmi baj, de a színész nem túl higiénikus életmódja kissé kiakasztotta kedvesét, Erin Heathertont, aki aggódni kezdett azért, mert a világsztárnak minden gondolata a környezetvédelem körül forog. "Leónak mindennél fontosabb a környezetvédelem, ez pedig tönkreteszi a szerelmi életét. Csak hetente párszor zuhanyozik, a dezodort pedig természetellenesnek tartja. Erin imádja őt, de kezdi azt érezni, hogy Leónak a környezet sokkal fontosabb, mint ő" - vallotta egy bennfentes.

AFP
AFP

Leo állítólag az újrahasznosítás élharcosa, ennek ellenére általában hatalmas káosz uralkodik a konyhájában. Erin ugyan többször kérte már a férfit, hogy figyeljen jobban a higiéniára és a tisztaságra, még nem sokat változott Leonardo hozzáállása.

De nem DiCaprio az egyetlen sztár, akinek gondjai vannak a higiéniával. Nemrég az Alkonyat sztárjáról, Robert Pattinsonról derült ki, hogy ő sem fürdik túl gyakran, és ezt a forgatások alatt a kollégái is megérezték... "Egyszerűen bűzlik. Alig fürdik, szörnyű illata van, mindenki megőrül tőle" - vallotta az egyik stábtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.