A csontja lassan átlyukasztja a bőrét - Fotón az ijesztően soványra fogyott a tinisztár

Miley Cyrus fotó fogyás test fogyókúra tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Miley Cyrus egy ideje elkezdett foglalkozni az alakjával, lassan viszont kijelenthetjük: átesett a ló túlsó oldalára. Most már nem is csinos, inkább ijesztően sovány.

A korábban pufók arcú híresség egyrészt valószínűleg új alakját használja fel arra, hogy túllépjen a tinisztár kategórián. Másrészt nagy szerepe lehet a látványos átalakulásban annak is, hogy immár Liam Hemsworth menyasszonya. A jóképű, tökéletes testű színész mellett azért jól kell mutatni - gondolhatja a 19 éves Miley, aki többek között a pilates megszállottja. Az énekesnő a minap újabb fotót tett közzé a közösségi oldalán a testéről.

www.twitter.com
www.twitter.com

A képen jól látszik, mennyire kiáll a medencecsontja, pedig állítása szerint a fotó azután készült, hogy jól teleette magát. Nem biztos, hogy ez a legjobb példa az énekesnő fiatal követőinek. Ráadásul ha Miley tényleg teherbe akar esni, akkor nem a fogyással kellene foglalkoznia. Bár sokan aggódnak amiatt, hogy szinte csontsoványra fogyott, az edzője szerint Miley teljesen egészséges, remekül érzi magát a bőrében és pontosan tudja, mit csinál a testével. Aki pedig arra gyanakodna, hogy az énekesnő anorexiás, annak maga Miley üzent a közösségi oldalán, ahol elárulta, hogy glutén- és laktózallergiája van.

Elég a hülyítésből: havi 2 kg fogyás elég!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120621-eleg-a-hulyitesbol-havi-2-kg-fogyas-eleg.htmlSúlyos gond - ezért jelentkezik fogyás után a jojóeffektushttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120607-sulyos-gond-ezert-jelentkezik-fogyas-utan-a-jojoeffektus.htmlLátványos fogyás 10 nap alatt? Íme a legextrémebb diétaőrülethttp://www.life.hu/gyogyulj/20120306-latvanyos-fogyas-10-nap-alatt-ime-a-legextremebb-dietaorulet.htmlGratulálunk a fogyáshoz, Mariah!http://www.life.hu/tested-lelked/20111109-mariah-carey-vegre-lefogyott-a-szules-utan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.