Rachel Weisz még sosem beszélt arról, milyen az élet Daniel Craig oldalán. Egy évvel a házasságkötésük után a szépség azonban végre megtörte a csendet.

 

A pár tavaly júniusban kelt egybe New Yorkban egy szűk esküvő keretében: csak a két tanú és Craig tinilánya, Ella, illetve a színésznő hatéves Henry nevű fia vettek részt a ceremónián. A színésznő gyermeke a korábbi kapcsolatából született Darren Aronofsky rendezőtől. Rachel eddig sosem nyilatkozott James Bond megformálójáról, nemrég azonban a Hello! magazinnak kivételt tett.

Forrás: AFP


"Imádok Daniel felesége lenni, hiszen csodálatos érzés ez a stabilitás, amiben élünk. Persze nem vagyok háziasabb, és főzni sem tanultam még meg, de nagyon boldog vagyok a bőrömben" - mesélte a magazinnak a szépséges színésznő.

 

Motorbalesetben meghalt VV Lorenzohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120808-motorbalesetben-meghalt-vv-lorenzo-a-budapesti-rendorfokapitany-is-megerositette.html Gyerekkori traumájával kellett szembenéznie Kocsis Tibinekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-gyerekkori-traumaval-nezett-szembe-kocsis-tibi-xfaktor-gyoztes.html Kronobiológia, avagy a személyiség percmutatójahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-bioritmologia-bioritmus-szamitas-pszichogenetika-kronobiologia-a-szemelyiseg-meghatarozas-modszerei-a.html Íme Hollywood legszexisebb lábai!http://www.life.hu/tested-lelked/20120807-hollywood-legszexisebb-labu-szinesznoi-jessica-alba-jennifer-aniston-keira-knightley.html