Harry herceg pajzán buliban meztelenkedett

fotók herceg meztelen botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Főhet a feje az egész királyi családnak Harry herceg miatt.

A TMZ közölte azokaz a fotókat, melyeken Harry herceg anyaszült meztelenül látható. Vilmos öccse az olimpiai megjelenések fáradalmait egy las vegas-i luxushotelben pihente ki, és láthatóan igen jól szórakozott. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A huszonhét éves kékvérű a fotókon kezével takarja férfiasságát, és a képeken egy meztelen lány is látható a sármőr közelében. A pletykák szerint Harry a luxusszállodába, a magánlakosztályába invitált néhány csinos lányt, akikkel igen jól érezte magát a hétvégén. A királyi család szóvívője kijelentette, jelenleg nem fűz hozzá semmit a képekhez, de az biztos, hogy a herceg ennyivel nem ússza meg a dolgot.

Ez nem az első botránya a fiatal kékvérűnek: 2005-ben náci egyenruhában érkezett egy jelmezes buliba.

Szépítő étkek - Bőrbarátan taplálkozni könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-etelek-amik-segitenek-hogy-szep-legyel-feszes-es-sima-bor.htmlElhunyt William Windom amerikai színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-elhunyt-william-windom-emmydijas-szinesz-88-evesen.htmlBereczkiék jó üzletet csinálnak a válásbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-bereczki-zoltan-szinmuvesz-es-szinetar-dora-szineszno-jo-uzletet-csinal.htmlTökéletes alakkal tér vissza a tehetségkutató mentora - Bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora-gyonyoruen-nez-ki-bikiniben.htmlÖngyilkos lett Tom Cruise és Brad Pitt nagysikerű filmjeit is rendező Tony Scotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-ongyilkos-lett-hidrol-ugrott-a-melybe-a-top-gun-film.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.