A Life.hu heti horoszkópjából kiderül, hogy a szerdai újhold új lehetőségeket nyit meg a Bikák számára, a Skorpiók pedig a héten elintézhetik, hogy a két ünnep között ne kelljen dolgozniuk.

Kos

Közvetlen környezetedből komoly ösztönzést kapsz ahhoz, hogy fölös energiáidat a munkádra, a karrieredre és eljövendő sikereidre fordítsd. Cselekedj, mert ezen a héten lesz az év utolsó újholdja, mely extra tartalékokkal tölt fel, de hogy mit kezdesz vele, az csak rajtad múlik. Tele leszel a napokban ambícióval, ezért tegyél meg mindent karriered építéséért, és hosszú távú terveidhez is teremtsd meg a biztonságos hátteret. Ha nyitott szemmel, őszinte nyíltsággal és befogadással fordulsz a világ felé, észre fogod venni, hogy a sors tálcán kínálja neked a lehetőségeket. Miért ne vennéd el azt, ami tetszik?

Tipp: Nem a sors formál téged, hanem te formálod a sorsod. Ha ezt eddig nem így gondoltad, mostantól legyen ez a mottód!

Bika

Semmi okod sem lehet az elkeseredésre, lelombozódásra. Igen, tény, hogy a fogyóhold nem kedvezett neked a múlt héten, és ezért bizony a cél nem mindig szentesítette az eszközt. Ám jó tudni, hogy a szerdai újhold megnyitja az új lehetőségek felé mutató kaput, a küszöböt pedig érdemes lesz átlépned. Ne légy kritikus önmagadhoz, épp elég az, hogy gyötörted magad mostanság. Ne rágódj a régmúlton, törődj a jövővel. Légy önmagad, és végzed el azokat a dolgokat, amelyek most kerülnek színre. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, a szorgalom és az odaadás a lényeg. Sok teher nyomja a válladat, de közeleg a változás éve.

Tipp: Tarts ki, már alig pár nap van az évből, 2013 pedig csodás lesz minden Bika számára.

Ikrek

Fokozódó életkedvedre még egy lapáttal rátesz a hét közepi újhold. Növekvő energiád, emelkedett tettvágyad, valamint az ezekhez társuló szellemes éned bárkit meggyőz arról, hogy nagyszerű ember vagy. A környezetedben lévő emberek nem tudnak nemet mondani neked vagy ötleteidnek. Most keresel állást vagy új ügyfeleket? Meg fognak érkezni a pozitív válaszok igényeidre, csak figyelj! Ha van olyan régi álmod, vágyad, ötleted, amelyet tényleg szeretnél megvalósítani, és persze most időszerűek, akkor tedd meg a kellő lépéseket, most biztos, hogy nem fog senki visszautasítani. Akár ismeretlen jótevők is segíthetik majd az utad.

Tipp: Ha bizonytalan vagy bármiben, bátran kérj segítséget, az égiek utat fognak mutatni neked.

Rák

A bizonytalanság vagy akár a bizalmatlanság érzése uralkodhat el rajtad egészen szerdáig. Ez mélyen beleeszi magát a lelkedbe, s érintheti a munkádat, emberi kapcsolataidat, pénzügyeket egyaránt. Könnyen megeshet, hogy egy új álláslehetőség vagy egy lakáscsere, költözés lehetősége merül fel. Nem számítottál ilyesmire, és fogalmad sincs, mit kellene tenned, válaszolnod ezekre. Ugyanakkor legbelül érezned kell, hogy elkelne már valami gyökeres változás, gondolkodj el ezeken a lehetőségeken, ne vesd el őket azonnal. A bizonytalanság igencsak rossz érzés, épp ezért mihamarabb értékeld át az életedet, eddigi sikereidet és kudarcaidat. Tulajdonképpen itt van az újév, miért ne hozhatna magával pozitív dolgokat?

Tipp: Vess számot az idei évedről, és állítsd fel 2013 feladatlistáját. A szerdai újhold után már a te sorskereked is jó irányba fog mozdulni.

Oroszlán

Emberi kapcsolataid fontosak lesznek a héten, és befolyásolhatják a napjaidat, eredményességedet, sőt, lesz, aki visszafog, egy másik pedig előretol. Amint érzed, hogy valaki hátráltat, vagy épp a negatív gondolataival bombáz, azonnal távolodj el tőle, és ne adj lehetőséget arra, hogy magával húzzon a pesszimizmus sötét vermébe. Légy igazi Oroszlán, tüzes, heves, vad, bevállalós. Baráti, családi kötelékeid most sok kérdőjelet vetnek majd fel, de mindegyikre találsz választ szerda után. Igyekezz türelmes maradni, bár ha úgy véled, valaki kifejezetten zavarja a köreidet, akkor szépen és barátsággal, de búcsúzz el tőle. Talán jobb lesz mindkettőtöknek új vizekre evezni.

Tipp: Igen, néha kell a vérfrissítés. És ez most egy ilyen pillanat. Engedj el valakit, hogy jöhessen helyette új!

Szűz

Ennek a hétnek az elején akár egy bomba is felrobbanhat körülötted, a fogyóhold nem lesz túl kíméletes hozzád, ugyanis több, régen szőnyeg alá sepert ügy kerül felszínre, és most tényleg nem lesz menekvés a megoldásuk elől. A probléma gyökere leginkább ott keresendő, hogy nehezen hajlottál az elmúlt időszakban kompromisszumokra, úgy vélted, hogy legtöbbször neked van igazad. Gondold át, mely témák fontosak számodra, és keresd a mihamarabbi megoldási lehetőségeket. Hidd el, pozitív válaszok fognak hozzád érkezni, ezt garantálja a szerdai újhold.

Tipp: Szükséged lenne valami női botorságra, hogy gyorsan jobb kedvre derülj. Vegyél egy csizmát vagy egy bohókás sapkát.
 
Mérleg

Rengeteg felesleges energia és bizony némi feszültség gyűlhet fel benned hétfőn és kedden. Az elsőt ésszerűen fel kellene használni, jó ügynek szentelni, a másodikat pedig leginkább sporttal elűzni jó messzire. Az újhold jó lehetőségeket hoz, de persze ne élj vissza azzal, hogy sokan akarnak majd támogatni, jó tanácsokkal ellátni. Kizárólag pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és tudásodat, ne bonyolódj etikátlan helyzetbe. Alkoss valami egyedit és páratlant, olyat, amitől leesik mások álla. Régóta alvó ötleteid megvalósításának jött el az ideje.

Tipp: Mit fogsz csinálni szilveszterkor? Ha utaznál, ideje lefoglalni a szállást. Ha maradsz, már most szervezd meg a bulit.

Skorpió

Az egész heted nagyszerűen telik, egyenesen felemelő dolgokban lesz részed, az elégedettség látványosan kiül az arcodra, leginkább kedves mosolyok formájában. Kiemelkedően jó lehet a szerdai és a pénteki nap, jelentős fordulatot hozhatnak életedbe, különösen, ami a magánéletedet, érzelmekkel teli emberi kapcsolataidat illeti. Ne a szerelemre asszociálj, hanem inkább egy családi kötelék megerősödése, egy régi konfliktus lezárása lendíthet nagyot rajtad, illetve rajtatok. Ha a környezetedből valaki rád számít a bajában, ne utasítsd vissza, nyújts segítő jobbot neki. Ugye tudod, hogy neked is szükséged lesz egyszer rá?

Tipp: Intézd el, hogy a két ünnep között ne kelljen dolgoznod, és azt a pár napot már most tervezd meg, s töltsd meg a naptáradat számodra kedves programokkal.

Nyilas

Számos váratlan, de pozitív jellegű történés hoz örömöt és elégedettséget az életedbe, s ezek még téged is meglepnek, felvidítanak. Persze könnyű, hisz a szerdai újhold komoly segítséget ad majd mindehhez. A nagy gondok, kényes ügyek messzire elkerülnek, nyugalomban és harmóniában lesz részed, ami csak elősegíti a karácsonyi felkészülést. Úgy tapasztalhatod, hogy szakmai téren, netán épp saját vállalkozásodban, otthon vagy tanulmányaiddal összefüggésben is minden rendben van. Ezt tökéletesen érzed, ezért jól tennéd, ha a benned összegyűlő, és felhasználásra váró energiát alkalmaznád mindennapjaidban, és emberi kapcsolataidon formálnál, esetleg újakat alakítanál ki.

Tipp: Szívügyek terén is van mit helyrehozni. Van kapcsolatod? Ideje tervezgetni, előre gondolkodni 2013-ról. Még egyedül vagy? Nem lenne ideje elengedned a régit?

Bak

Nagyszerű lehetőségeket kínál számodra ez a hét. Az újhold segíti szellemi, testi fejlődésedet, anyagi gyarapodásodat, valamilyen formában mindenképpen növekedsz, ami hozzásegít az elégedettség állapotához. Megállapodásokat, új üzleteket köthetsz, függőben lévő jogi ügyeket rendezhetsz le, új munka mellett kötelezheted el magad, összességében mindenképpen tovább építheted a karrieredet, de jó irányba terelheted a magánéletedet is. Fontos üzleti vagy magánjellegű megbeszélés előtt állsz? Akkor vesd be a szakmai tudás mellett személyes varázsodat is, most bárkit lenyűgözhetsz, és meg fogsz tudni arról győzni, hogy amit te mondasz, az a legjobb dolog a világon.

Tipp: Dekoráld ki a lakást, varázsolj egy kis karácsonyi hangulatot az otthonodba.

Vízöntő

Az elmúlt hetekben téged jellemző lelki stabilitás a hét első napjaiban meginoghat, megmagyarázhatatlan bizonytalanság uralkodhat el rajtad, közérzeted sem megfelelő. Talán túl sokat vállaltál magadra, és nem bírod már a terheket? Nagy szükséged lenne arra, hogy szerdán egy kicsit magad légy, és a csendet megteremtve átgondold, hogyan tovább. Ebben segít majd az újhold, és az, hogy valójában bármikor képes vagy kiegyensúlyozottságot teremteni mindennapjaidban, csak jó célokat kell találnod. Ha mostanában egy-két fontos dolog elintézését halogattad, ne várj tovább, cselekedj. Gondold át régóta húzódó, lezáratlan ügyeidet, ne halaszd ezeket 2013-ra! 

Tipp: Nincs ötleted karácsonyi ajándékok terén? Egy karikatúra a családról egyedi és különleges meglepetés lehet.

Halak

Hétfőn és kedden valahogy messze nem tudod úgy kifejezni a gondolataidat, az eszméidet és érzelmeidet, ahogy azt máskor szoktad. A fogyóhold utolsó napjai ezért okozhatnak némi kellemetlenséget, de szerdára minden visszaáll a normál kerékvágásba, és újra megtalálod az összhangot magaddal, a világgal. Megeshet, hogy pár nehéz vitába is belebonyolódsz, de a hét második felére látni fogod, hogy még ezek is hasznodra váltak. Ugyanakkor a jelentős döntéseket, szerződéskötéseket, fontos, anyagiakkal összefüggő ügyeket érdemes lenne a jövő hétre halasztani. A hétvégén csakis magaddal és szeretteiddel foglalkozz, a munkát kerüld el.  

Tipp: Felállítottad a 2013. évi feladatlistádat? Nem? Akkor ideje ezt most megejteni, hogy az év utolsó újholdja következik szerdán.

Decemberi szexhoroszkóp (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-csillagjegydecemberi-szexhoroszkop.html Szerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztrologia-csillagjoslas-szerelmi-horoszkop-decemberre.html Decemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztologia-csillagaszat-decemberi-horoszkop.html Decemberi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztrologia-csillagallas-decemberi-karrierhoroszkop.html Nagy ajándékhoroszkóp - Tudd meg, mire vágynak a szeretteid!http://www.life.hu/karacsony/ajandek/20101210-nagy-ajandekhoroszkop-tudd-meg-mire-vagynak-szeretteid.html