asztrológia csillagok heti horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu heti horoszkópjából kiderül, hogy a szerdai újhold új lehetőségeket nyit meg a Bikák számára, a Skorpiók pedig a héten elintézhetik, hogy a két ünnep között ne kelljen dolgozniuk.

Kos

Tipp: Nem a sors formál téged, hanem te formálod a sorsod. Ha ezt eddig nem így gondoltad, mostantól legyen ez a mottód!

Bika

Tipp: Tarts ki, már alig pár nap van az évből, 2013 pedig csodás lesz minden Bika számára.

Ikrek

Tipp: Ha bizonytalan vagy bármiben, bátran kérj segítséget, az égiek utat fognak mutatni neked.

Rák

Tipp: Vess számot az idei évedről, és állítsd fel 2013 feladatlistáját. A szerdai újhold után már a te sorskereked is jó irányba fog mozdulni.

Oroszlán

Tipp: Igen, néha kell a vérfrissítés. És ez most egy ilyen pillanat. Engedj el valakit, hogy jöhessen helyette új!

Szűz

Tipp: Szükséged lenne valami női botorságra, hogy gyorsan jobb kedvre derülj. Vegyél egy csizmát vagy egy bohókás sapkát.

Mérleg

Tipp: Mit fogsz csinálni szilveszterkor? Ha utaznál, ideje lefoglalni a szállást. Ha maradsz, már most szervezd meg a bulit.

Skorpió

Tipp: Intézd el, hogy a két ünnep között ne kelljen dolgoznod, és azt a pár napot már most tervezd meg, s töltsd meg a naptáradat számodra kedves programokkal.

Nyilas

Tipp: Szívügyek terén is van mit helyrehozni. Van kapcsolatod? Ideje tervezgetni, előre gondolkodni 2013-ról. Még egyedül vagy? Nem lenne ideje elengedned a régit?

Bak

Tipp: Dekoráld ki a lakást, varázsolj egy kis karácsonyi hangulatot az otthonodba.

Vízöntő

Tipp: Nincs ötleted karácsonyi ajándékok terén? Egy karikatúra a családról egyedi és különleges meglepetés lehet.

Halak

Tipp: Felállítottad a 2013. évi feladatlistádat? Nem? Akkor ideje ezt most megejteni, hogy az év utolsó újholdja következik szerdán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.