Csúnya betegségben szenved az X-Factor mentora - Leleplező fotó

betegség bőr pikkelysömör mentor stressz Britney Spears X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears arcáról soha nem fagy le a mosoly, pedig nemrég egyértelműen kiderült: csúnya bőrbetegségben szenved, amelynek előidézője lehet a túl nagy stressz.

Britney Spears mosolyogva érkezett az amerikai X-Factor Los Angeles-i bulijába. A 31 éves mentor az eseményre miniruhát és keresztpántos cipőt húzott, így semmi sem rejtette el az énekesnő betegségének egyértelmű jeleit. A sztár bokája körül száraz és sebes volt a bőr, ami nem volt túl szép látvány.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A National Enquier szerint Britney Spears pikkelysömörben szenved, pont ugyanabban a betegségben, amiben a dús idomú Kim Kardashian is. A pikkelysömör egy olyan örökletes bőrbetegség, ami a bőrt, körmöket, ízületeket, ritka esetben a nyálkahártyát támadja meg. Egy olyan krónikus betegség, amelyről fontos tudni, hogy nem fertőző.

Állítólag Britney-nél csak akkor ölt ilyen ijesztő formát a betegség, amikor túl nagy rajta a nyomás: az X-Factor miatt állandóan reflektorfényben van. Használt ugyan kifejezetten a pikkelysömör tüneteit enyhítő krémeket, de égették a bőrét, ezért inkább abbahagyta - szólnak a hírek. A pikkelysömör ellen tökéletes gyógyszer egyelőre nincs, a betegséget nem lehet teljesen kiiktatni, csak tünetmentessé tenni. Magyarországon az emberek mintegy 2 százalékát érinti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.