Britney Spears arcáról soha nem fagy le a mosoly, pedig nemrég egyértelműen kiderült: csúnya bőrbetegségben szenved, amelynek előidézője lehet a túl nagy stressz.

Britney Spears mosolyogva érkezett az amerikai X-Factor Los Angeles-i bulijába. A 31 éves mentor az eseményre miniruhát és keresztpántos cipőt húzott, így semmi sem rejtette el az énekesnő betegségének egyértelmű jeleit. A sztár bokája körül száraz és sebes volt a bőr, ami nem volt túl szép látvány.

Forrás: AFP

A National Enquier szerint Britney Spears pikkelysömörben szenved, pont ugyanabban a betegségben, amiben a dús idomú Kim Kardashian is. A pikkelysömör egy olyan örökletes bőrbetegség, ami a bőrt, körmöket, ízületeket, ritka esetben a nyálkahártyát támadja meg. Egy olyan krónikus betegség, amelyről fontos tudni, hogy nem fertőző.

Állítólag Britney-nél csak akkor ölt ilyen ijesztő formát a betegség, amikor túl nagy rajta a nyomás: az X-Factor miatt állandóan reflektorfényben van. Használt ugyan kifejezetten a pikkelysömör tüneteit enyhítő krémeket, de égették a bőrét, ezért inkább abbahagyta - szólnak a hírek. A pikkelysömör ellen tökéletes gyógyszer egyelőre nincs, a betegséget nem lehet teljesen kiiktatni, csak tünetmentessé tenni. Magyarországon az emberek mintegy 2 százalékát érinti.

Súlyos betegséggel küszködött a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121129-henderson-david-a-voice-versenyzoje-betegen-allt-a-parbajringbe.html Európai átok - ettől a betegségtől szenvedünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121128-europai-atok-ettol-a-betegsegtol-szenved-mindenki-a-kontinensen.html A kétéves kis Charlie kísérte oltárhoz a szüleit - Halálos betegenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121126-a-halalos-beteg-keteves-fiu-vitte-az-oltarhoz-szulei-hazassagi.html Botoxszal küzd Janis Winehouse egyre súlyosbodó betegsége ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121123-botox-segitsegevel-kuzd-a-szklerozis-multiplex-ellen-amy-winehouse-edesanyja.html Gyógyíthatatlan betegségben szenved a népszerű magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-aradszky-laszlo-magyar-enekest-kezelhetetlen-rosszulletek-gyotrik.html Gyógyíthatatlan betegségben szenved a 15 éves modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121106-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved-mia-galloway-sajat-immunrendszere-tamadta-meg.html