A Vízöntőket csúnyán átverhetik, a Mérlegek ajtaján új lehetőségek kopogtatnak. Neked mit tartogat ez a hét? A Life.hu horoszkópjából kiderül!

Kos

A bolygók kiváló hatásokkal segítik az utadat, világosságot gyújtanak a sötétben, felhívják a figyelmedet arra, hogy mit nem teszel jól, a pozitív dolgokkal összefüggésben pedig megerősítenek. Folyamatosan érezni fogod, hogy jó irányba haladsz, s bár lehet, hogy egyszer-kétszer megtorpansz, de ösztönösen tudsz cselekedni, jó döntéseket hozva. A családodra, barátaidra kell, hogy időd jusson a napokban, ne mondj nemet arra, ha a tanácsodat kérik! Ne tétovázz, hanem helyezd őket minden elé. Nélkülük nem jutottál volna oda, ahol most vagy, igaz?

Bika

Ugye mennyire rossz az, ha valamilyen teher nyomja a válladat? Ne halogasd tovább ügyeid rendezését, különösen azért ne, mert a Hold segít a gyors, ésszerű megoldások fellelésében, a bonyolult szálak kibogozásában. Szabadulj meg a nehézségektől, s ennek elsődleges eszköze a kifinomult kommunikáció legyen. Mivel ezekben a napokban könnyen teremtesz kapcsolatot más emberekkel, ugyanilyen egyszerűen leszel képes helyre hozni a problémákat, tisztázni a félreértéseket. Olyannyira jó leszel ebben, hogy hétvégén új barátságokra tehetsz szert, s ezek hosszú távon meg is maradnak neked.

Ikrek

Kommunikációd javul ezekben a napokban, gyorsan és könnyen megtalálod az összhangot mindenkivel, legyen szó munkáról vagy akár magánügyekről. Feladataiddal jól boldogulsz, másoknak besegítesz, új munkametódust dolgozol ki, és elképesztő ütemben zsebelsz be sikereket. Most még ahhoz is veheted a bátorságot, hogy olyat vállalj fel, amit eddig nem mertél. Ismeretlen fába vágod a fejszéd, megtanulod, mit és hogyan kell csinálni, és be is érsz a célba. Energiatartalékaid a maximumon vannak, így nem csoda, ha valaki felfigyel rád, és valamilyen érdekes ajánlattal keres meg.

Rák

Több érdekes lehetőséget hoz ez a hét neked, szakmai és magánéleti téren is készülj fel pozitív változásokra. Bár lehet, hogy nem vagy elégedetlen jelen helyzeteddel, de ha lehet fokozni az eddigieket, miért ne tennéd meg? Vedd elő pár régen sutba dobott tervedet, gondold át azokat, frissítsd fel, s egyet válasz ki, amit most meg is valósítasz. Ha netán úgy véled, nem boldogulsz egyedül a feladattal, akkor kérj segítséget családodtól, barátaidtól, bizalmasoktól. Csak olyan dologba öld az idődet, ami tényleg érdekel, s ami előremutat, és sikert hozhat. Esténként pihenj, kapcsolódj ki, hisz észre fogod venni, hogy energiatartalékaid folyamatosan fogyatkoznak, s a jövő héten is sok feladat vár megoldásra.

Oroszlán

Erős égi hatások jellemzik ezt a hetet, egyik nap fenn, másnap meg lenn, viszont mindig tudsz lendületet venni, s kimászni az aktuális gödörből. Szakmai téren kedden vagy csütörtökön nagyszerűek a kilátások, figyeld az eseményeket, s ha felkínálnak valamit, hát kapva kapj az alkalmon! Ezeken a napokon komolyabb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy bármit, amit kigondolsz, könnyedén véghez is vidd. Szerdán és pénteken viszont le leszel terhelve, energetikailag gyorsan fogynak a tartalékaid, így ha szükségét érzed, inkább kérj segítséget, nehogy idő előtt kifulladj. Szeretteid bármikor képesek feltölteni, használd ki ezt a lehetőséget!

Szűz

Tele vagy tervekkel, friss gondolatokkal leped meg a környezetedet, s mások elképzeléseihez hozzá tudsz adni pár kreatív ötletet. Eressz szárnyakat, ne félj megmutatni azt, hogy mi rejlik benned, hisz mostanság erre nem nagyon volt alkalmad. Ha most bátor leszel, s kiállsz mások elé, akkor oda fognak arra figyelni, amit mondasz, és számos támogatót is magad mellé tudsz majd állítani. A tettvágyad nem csappan meg a napok múlásával, sőt, még te fogsz inspirálni másokat. A sok megoldandó ügy ugyan lassacskán felemészti tartalékaidat, de ha folyamatosan megjutalmazod magad apróságokkal, akkor mindig tudsz új lendületet venni.
 
Mérleg

Új szelek fújnak, új lehetőségek kopogtatnak az ajtódon - de vajon beengeded őket? Kezdj valami újba, és ne figyelj azokra, akik folyamatosan csak lebeszélnének az álmaid megvalósításáról. Most nyugodtan vállalj kockázatot, mert a terveidet lassan, de biztosan tudod valósággá váltani. Ugyanakkor van egy fontos dolog, amiről ne feledkezz meg! Ha újdonságot engedsz be az életedbe, eressz el valami régi, már nem működő dolgot. Komoly akadályok nem állják utadat, ez a legjobb hír erre a hétre. Ha saját vállalkozás indítását fontolgatod, netán pénzügyi befektetésen töröd a fejed, cselekedj!

Skorpió

Minden zsigeredben érzed, hogy fel kellene frissíteni az életedet? Tanulnod kellene, új tapasztalatokra vágysz? Keress iskolát, tanfolyamot, ülj be valamilyen képzésre, de ha más nem, legalább autodidakta módon sajátíts el valamilyen érdekes tudást. Ez nem kell, hogy feltétlenül a szakmádhoz kötődjön! Tanulj meg varrni, vagy menj el egy tánciskolába. Mindegy, mi felé nyitsz, a lényeg, hogy valami új dolgot engedj be a mindennapjaidba. Régi vágyad teljesülhet egy ismeretlen tudás elsajátításával. Anyagiak terén szerdán nehéz döntés elé kerülhetsz, a legfontosabb tanács az, hogy óvatosan költekezz!

Nyilas

Igen nagy az esély arra, hogy a nyakadba szakad egy extra feladat, s akármennyire próbálsz tiltakozni, nem tudsz majd kibújni alóla. Nem is baj! Kell az új tapasztalat, kell az, hogy kipróbáld magad, s leginkább azért, hogy környezeted lássa, micsoda tartalékokkal bírsz. Napról napra jobban alakulnak a dolgaid, ügyesen lavírozol a tengernyi feladat közt. Egy új vállalkozás, üzleti lehetőség, befektetés, utazás híre is befuthat a hét második felében, ami azonnali választ követel tőled. Ez hosszú hónapokra előre mutat, pozitív változásokat, új élményeket hozva magával.

Bak

Számos ügy okozhat fejtörést a hét első felében, de arra is lesz példa, hogy barátok, családtagok vagy kollégák nehezítik az életedet, vagy épp traktálnak majd a problémáikkal. Ám tudod te is, hogy semmi sem történik véletlenül, így ne érezd nyűgnek ezt a helyzetet, sokkal inkább próbáld meg alkalmazni kiváló logikádat, állíts fel fontossági sorrendet, ez alapján végezd a dolgodat, s közben keríts kis szüneteket arra, hogy meghallgasd azokat, akik hozzád fordulnak tanácsért. Kiválóan kezeled majd a sok kusza szálat, és semmit nem hagysz befejezetlenül. Sokan fognak csodálni ezért, de te ne áruld el a tikodat!

Vízöntő

Megújulásra vágysz? Kitépnéd a gyökereket, hogy új helyen próbáld ki magad? Biztosan kockáztatnád a meglévő körülményeidet egy bizonytalan helyzetért? Lehetőségek mindig adódnak, de tudd, hogy az égiek most kevésbé kedveznek a nagy kockázatvállalásoknak. Könnyen belefuthatsz hamis ígéretekbe, átverésekbe, de lehet, hogy valaki nemes egyszerűséggel ellopja egy ötletedet, és sajátjaként valósítja meg. Ne kotyogd ki most a terveidet, ne adj kölcsön pénzt senkinek, de te se vegyél fel hitelt. Most semmilyen lényeges döntést ne hozz, inkább helyezkedj várakozó álláspontra, s hagyd magad inspirálni mások által.

Halak

A hét első napjai zsúfoltak lesznek, folyamatosan mozgásban kell lenned, figyelned kell arra, hogy semmit ne vegyél félvállról, s információkat se eressz el a füled mellett. Légy topon, hegyezd a füled, megéri több energiát fektetni a feladataidba, legyél alaposabb, ez a közeljövőben meg fog térülni. Lehet, hogy nem ezen a héten, de a következő kettőben gyorsan visszakapod azt, amit most beáldozol. Ismerkedj idegenekkel, kutass fel új üzleti lehetőségeket, s ha netán váratlan munkaajánlatot kapsz, vagy lehetőséged nyílik egy utazásra, élj vele! Péntektől viszont légy tudatosabb, és bátran mondd ki, ha valami nem tetszik!

 

Papírfecni-teszt: ilyen vagy a szexben!http://www.life.hu/tested-lelked/20130619-papirfecniteszt-ilyen-vagy-az-szexben.html Kínai asztrológia - Ez vár a Kígyó szülöttekrehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130619-kinai-asztrologia-vi-var-iden-a-kigyo-szulotteire-nagy-melinda.html Így lehetsz csillagvadászhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130619-a-nasa-amator-csillagvadaszok-segitseget-keri-a-veszelyes-aszteroidak-megfigyeleseben.html Indigók, kristályok, szivárványokhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130617-indigogyerekek-krisztalygyerekek-szivarvanygyerekek-hogy-ismerhetjuk-fel-oket-hogyan-elnek.html Utazz a csillagjegyed szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/20130617-horoszkopod-elarulja-hol-nyaralj-hova-utazz.html