asztrológia asztrozófus Nagy Melinda asztrológus jóslás asztrológus szerelem szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzügyi helyzet és szerelem - életünk ezen sarkalatos pontjaival kapcsolatban került nehéz helyzetbe két olvasónk is, akik Nagy Melindához, a Life.hu asztrológus és asztrozófus szakértőjéhez fordultak kérdéseikkel. Melinda szakterülete a kínai asztrológia, így készséggel állt rendelkezésükre.

Kérdezz a Life.hu szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni.

"Tisztelt Nagy Melinda!

Én 1990. 10. 29-én reggel 09.40-kor születtem. Ebben az évben kilátástalannak látom az anyagi helyzetemet és sajnos úgy néz ki, a munkám is megszűnik. Mi várható számomra ebben az évben?

Válaszodat köszönöm: Dorottya
"
"Kedves Melinda!

Én 1998. 07. 15-én születtem Miskolcon. Szeretném tudni, hogy a közeljövőben mire számíthatok szerelem terén. Előre is köszönöm a válaszodat:

Roxána"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Kedves Dorottya!

Úgy érzem, a megszűnő munkahelyed valamilyen értelemben erősen fékezte a szakmai fejlődésedet. Ezen a területen kizárólag a pénzkeresés került előtérbe, de az életnek sokkal nagyobb tervei vannak veled. Tégy különbséget a munka és a hivatásod között. Ha olyan dologgal foglalkozol, amit szeretsz is csinálni és nem csak a pénz hajt, sokkal boldogabb leszel. És most ebbe az irányba szeretne terelni is az élet, még akkor is, ha ez időnként fájdalmas. Gondolkozz el, milyen terület az, amit akár ingyen is szívesen csinálnál és ebbe az irányba fordulj! Ha így teszel, nagyon hamar találsz másik munkát, ahol szakmailag is tovább tudsz fejlődni és az anyagi problémák is kevésbé érintenek majd. És nem utolsósorban még szeretni is fogod, amit csinálsz.

Az is látszik a horoszkópodban, hogy nagyon nagy energiákat és figyelmet fordítasz az emberekre.Fontos azonban, hogy ugyanezt a figyelmet, szeretetet, odafordulást ne várd el cserébe. Légy nagyvonalúbb és ne tarts számon minden apró kis figyelmességet. A te feladatod az önzetlen útmutatás és mások inspirálása.

Melinda


Kedves Roxána!

Az idei év határozott változásokat tartogatott a szerelem területén. Mindez valószínűleg április-májusban csúcsosodhatott ki a legerőteljesebben és ezzel tulajdonképpen a legnehezebb időszakon már túl is vagy.

Mindazonáltal úgy érzem, egy kicsit hajlamosabb voltál felnagyítani és eltúlozni a dolgokat. Nem volt akkora a baj, mint ahogyan megélted. Azt is el tudom képzelni, hogy ha alaposabban végiggondolod, rájössz, olyan problémákat nagyítasz fel, ami valójában nem is a te problémád kellene, hogy legyen. Csak segíteni szeretnél mindenkinek és a végén annyira belevonod magad mások életébe, hogy te kerülsz bajba. Ha ezt tudatosítod és figyelsz rá, minden rendben lesz.

A kínai asztrológiában lehetőség van energetikai szimbólumokkal könnyebbé tenni a nehezebb időszakokat. A te esetedben ez a tigris szimbólum. Hordj magaddal egy pici, tigrist ábrázoló képet a telefonodon vagy kulcstartódon, esetleg egy medált egészen 2014. február 4-ig.

Üdvözlettel,
Melinda

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Részeges apa - te miért nem bízol a férfiakban?http://www.life.hu/szeress/20130603-miert-nem-bizunk-a-ferfiakban-s-kallai-szilvia-az-omyno.htmlHomályosan látsz? Így kezeld a toxoplasmát!http://www.life.hu/gyogyulj/20130530-benke-rita-a-toxoplasma-fertozesrol-a-lifehu-termeszetgyogyasz-reflexologus-akupresszor.htmlÍgy fogyaszd le a párodat!http://www.life.hu/ez-zsir/20130530-fogyni-szeretne-a-parom-nagy-amarilla-a-lifehu-gyogytornasz-aerobikoktato.htmlSzemélyre szóló karrier-előrejelzést kaphatszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130529-nagy-melinda-a-lifehu-szakertoje-asztrologus-asztrozofus-valaszol-az-olvasoi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.