asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten minden csillagjegy szülötte megtapasztalhatja, hogy a világon a dolgok szorosan összefüggnek egymással. Ám, hogy erre milyen módon hívják fel a csillagok a figyelmed, a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el neked.

Merkúr a héten elhagyja a Kos jegyét, de ezt Te meg sem érzed, rendületlenül mész előre, teszed a dolgod, meghódítod az embereket, lenyűgözöd a környezetedet és valami egészen nagy dolgot hozol létre. Keddtől csütörtökig tele leszel energiával, már-már párhuzamot lehet vonni közted és egy búgócsiga között, amit felhúznak, és megállíthatatlanul pörög körbe és körbe. Jössz, mész, intézkedsz, rendezed a függőben lévő ügyeiket, másoknak is besegítesz, és akár plusz munkát is felvállalsz. Meg sem kottyan neked, ha valamit a nyakadba aggatnak, boldogan vállalod azt. Mindenre jut időd, pihenni viszont nem igazán lesz alkalmad, - bár nem is igényled ezt különösebben. Pénteken viszont már mások lesznek a prioritások, ösztönösen visszafogod magad, és a szeretet átadását helyezed középpontba.
Tipp: válassz a hétvégére szabadidős sportot, csábítsd el a barátaidat is. Görkori? Tollaslabda? Röplabda meccs? Szervezd meg!

Különösen erős energiákat kapsz ezen a héten az égiektől, alig tudod felhasználni a plusz erőt. Ám nem véletlen a csillagok akciója, hiszen a hét második felében fontos szerepet kapnak életedben az égi erők. Olyan dolog vár rád, egy olyan kihívás, amelyhez nem fűlik különösebben a fogad, és ha nem pörgetnének fel az ajándék energiák, neki se állnál a feladatnak. Így azonban nem térsz ki a kihívás elöl és sikerre viszed a dolgot. Nem kis meglepetést okozhatsz így a környezetednek, különösen egy valakinek, aki éppen a sikered nyomán figyel fel majd igazán rád. Látod már, mennyire összefüggnek a dolgok egymással?
Tipp: nagy valószínűség szerint az illető randira invitál majd. Ne mondj nemet!

Az égiek jótékony energiákat juttatnak el hozzád, érezni fogod a béke, a harmónia jelenlétét. Ebben a viszonylag csendes közegben könnyebben fogsz tudni új ötletekkel előállni, kreatívabbá, ötletesebbé válsz, és látványosan megnő a szeretet iránti igényed. Ezek ötvözése nagyon jót tesz a lelkednek, a szellemednek, és másokat is le fogsz nyűgözni. Visszatalálsz régi önmagadhoz, ahhoz a szárnyaló Ikrekhez, aki tud őszinte, humoros és sziporkázó lenni, a figyelmesség, és a bölcsesség csak hab a tortán. Olyanná válasz, akivel elégedett lehetsz. Ha netán új munkalehetőséget keresel, vagy valamilyen befektetésen, saját vállalkozás indításán töröd a fejed, akkor ennél kiválóbb időszakot nem is találhatnál az induláshoz.
Tipp: ha valaki kérés nélkül ajánlja fel a segítségét neked, azt fogadd el!

A jegyedben járó Jupiter hátszelet ad a sikerhez, és abban is nagy segítségedre lesz, hogy a régebben elakadt, befejezetlen ügyeket elővedd, átgondold, s más irányokból megközelítve megold azokat. Lesznek pillanatok, amikor kicsit elveszettnek érzed magad, de fontos, hogy merj segítséget kérni, ha úgy érzed, szükséged van erre. Csütörtökön nehéz órák várnak rád, figyelj arra, hogy sok külső támadásnak leszel kitéve, melyek együtt járhatnak a megtévesztés és a becsapás lehetőségével. Jupiter itt másképp támogat, mert kihúz a bajból, és időben megláttatja veled a csapdákat. Hétvégére lenyugszol, már nem lesz mitől tartanod, és egyik pillanatról a másikra képes leszel helyén kezelni a dolgokat, átlátni a nehéz, zűrös helyzeteket.
Tipp: jogi ügyek terén – ha nem értesz a témához –, mindenképp fordulj szakértőhöz, mert könnyen elcsúszhatsz egy banánhéjon.

Merkúr érezhetően a kedvedben jár egész héten, pozitív hatásai napról napra fokozódnak, így főleg érzelmek terén történhetnek érdemi változások életedben, ugyanakkor örömhír, hogy mindenképpen jó irányba haladsz. Az egyébként is jól működő emberi kapcsolataid még inkább elmélyülhetnek, a problémás, zűrös kötelékek javíthatóak, könnyen tudsz kommunikálni és rendezni a félreértéseket. Ha most keresed életed párját, akkor kinyílik végre az a kapu, amelyen át besétálhat a herceg. Szerencsére minden kedved szerint alakul, ismerkedj, köss új barátságokat, légy nyitott az üzleti lehetőségekre. Természetesen ragadj meg minden lehetőséget arra is, hogy szórakozz.
Tipp: ne ítélj elsőre. Ha közel engedsz magadhoz mindenkit, meg fogsz lepődni, hogy néhány zord külső mögött micsoda emberi nagyságok bújnak meg.

A Nap már a Bika jegyében jár, ami számodra is kedvező, hisz a földies jegyek általában erősödnek ebben az időszakban. Mégis lesznek pillanatok, amikor úgy érzed, képtelen vagy kiszabadulni a mókuskerékből. Ne aggódj, mert, ami késik, az nem múlik, s ha most 100 százalékon teljesítesz, annak meglesz hamarosan a jutalma is. Csütörtök estig nem ér véget a rohanás, mindig akad újabb tennivaló, különös helyzet, fura kihívás, de te állod a sarat rendületlenül. Fektesd minden erődet és energiádat továbbra is munkádba, tanulásodba, szakmai előmeneteledbe. Kitartásod és maximalizmusod irigylésre méltó, és ezeket még az átmeneti fáradtságod sem tudja derékba törni. Majd hétvégén szánsz időt a pihenésre.
Tipp: milyen terveid vannak, milyen célokat akarsz megvalósítani? Vannak konkrét válaszaid? Ha bizonytalan vagy, ülj le, gondolkodj, írd össze a listát, és annak megfelelően cselekedj az év hátralévő részében.

Jupiter keddtől erős hátszelet ad ahhoz, hogy céljaidat elérd, igaz, elvárható tőled ezért cserébe az, hogy magasabb fokozatra kapcsolva munkálkodj. Attraktív leszel, alkalmanként már-már munkamániás, ugyanakkor megfigyelhető, hogy mind szakmai, vagy tanulmányi, mind pedig magánéleti téren sikereket érsz el. Pénzügyi téren megnyílik előtted egy lehetőség, ami bár sok kockázatot rejt, a haszon annál nagyobb. Vajon lesz merszed belevágni? Ezen a héten fokozottabban igényled a szellemi fejlődés lehetőségét, megpróbálsz bizonyos dolgokat más szemszögből megközelíteni, ami sokat segít a megértésben, illetve a másokkal való együttműködésben.
Tipp: minden este legyen valamilyen programod. Bevásárlás, egy koktél, egy táncóra, meditáció… aztán már itt is van péntek!

Jól érzed magad a bőrödben? Hurrá, ennek pontosan így kell lennie. Persze a szünnappal kezdődő hét mindenképpen lélekápoló hatással lesz rád, de a továbbiakkal sem lesz különösebb gondod. Az égiek minden pozitív energiát, ötletet, kreativitást megkétszereznek benned, illetve körülötted, így pedig bármit létre hozhatsz, bármilyen messzire eljuthatsz. Ezt a kiváló tendenciát egész hét folyamán megfigyelheted, és fordítsd is a javadra! Javul a koncentrációképességed, rendkívül határozott leszel, s meglepően jó ötleteid másokat is elkápráztatnak. Minden körülmény adott ahhoz, hogy sikert sikerre halmozz, s hosszútávon megalapozd a jövődet.
Tipp: ismerkedj idegenekkel, valaki még a tiednél is káprázatosabb ötletekkel ajándékozhat meg.

Aktivitásod a Húsvét miatt kissé lecsökkent, ami nem baj, így legalább a saját gondolataidra is jut időd. Nézd reálisan a helyzetedet! Vedd tudomásul, hogy nem kell örökké 100 százalékon teljesítened, túlórákat vállalnod, mások dolgait megoldanod ahhoz, hogy sokra vidd és valódi eredményeket érj el! Ezekben a napokban egyszerűen csak örülj annak, hogy az égi konstellációk nyugalmat, harmóniát biztosítanak neked, s ha alkalmanként lustálkodásra adod a fejed, azt senki nem fogja a szemedre vetni. Munka és tanulás terén nem fog ez a visszafogottság gondot okozni, sőt, inkább alkalmat ad arra, hogy kicsit eltűnődj a jövőn, megtervezd a következő hetek és hónapok irányvonalait.
Tipp: lassan itt van árpilis vége, azaz az év egyharmadán már túl is leszel. A tervezett feladataid egyharmadán is túl vagy? Nem? Akkor iparkodj!

Hétfőn még piheghetsz egy kicsit, ám utána erőteljes égi segítséget kapsz terveid megvalósításához. Egy pillanatra se lankadjon a figyelmed, mert sok lehetőség keresztezi az utadat, viszont mindegyiket ott, helyben kell megragadnod, nem húzhatod az időt. Különösen jók az esélyek a szakmai előmenetelre, vagy a rejtett képességek megmutatására. Lehet, hogy csak úgy tudsz a javadra fordítani mindent, hogy másokkal együtt dolgozol és nem a magányos farkas szerepében tetszelegsz. Ha csak így tudod magadra felhívni a figyelmet, akkor alkalmazkodj a körülményekhez. Ahhoz, hogy több és jelentősebb sikert érj el, szükség lesz pár túlórára, kreatív ötletre, de sokan támogatják ambícióidat. Csütörtöktől szombatig kimondottan szerencsés periódusod lesz.
Tipp: van már nyárra programod? Nincs? Akkor ideje körbenézni az utazási irodák kínálatában, és erre buzdítani a barátokat is, hisz több szem, többet lát.

Ez a hét számos kecsegtető lehetőséget hoz, viszont szét kell tudnod választani a valóságot az irreálistól, mert mindkettőből adódik. Csakis olyan dolgokba fogj most, amelyeknek a létezéséről, valós részleteiről megbizonyosodtál. Jusson eszedbe a jó öreg mondás, miszerint nem minden arany, ami fénylik! Mindent elemezz ki alaposan. Járj utána a tényeknek, kérdezz, érdeklődj, ha valami nem világos, akkor keress másik információforrást. Mik a szükséges eszközök? Mik a kötelezettségek? Tudod vállalni a túlórákat, vagy a tanulást, ha az is vele jár? Ne dőlj be semmilyen túlzó ígéretnek, amellyel ezekben a napokban kecsegtetnek. Új munkalehetőség? Mellékállás? Befektetés? Költözés? Csak óvatosan!
Tipp: ha nem muszáj, most ne írj alá szerződéseket, vagy csak megfelelő szakmai segítség mellett.

Tele vagy erővel? Feltöltötted az energiakészletedet a hosszú hétvégén? Akkor készülj arra, hogy bőven akad feladatod, úgyhogy lesz hol levezetned a kreativitásodat, miközben figyelj arra, hogy a maximumot hozd ki a lehetőségeidből. Lehet, hogy néhány irigykedő pillantás kíséri majd a mindennapjaidat, de ne foglalkozz ezekkel, csak a saját dolgodra figyelj. Ha valaki le akarna beszélni bármiről, hát hallgasd meg, de épp ez adjon neked további extra inspirációt. A heti bolygómozgások jelentősen hozzásegítenek a sikerekhez és az elégedettség érzéséhez. Minden lehetőséged megvan arra, hogy új irányba tereld az életedet, megvalósíts pár régi álmot.
Tipp: nyugodtan jelölj ki új célokat, akár egy nyári utazás terveinek részleteit is kidolgozhatod előre. Álmodozni szabad!

Színhoroszkóp - ezért öltözteted a lelked kékbe!http://www.life.hu/horoszkop/20140411-a-szinek-fennyel-es-erzelmekkel-toltik-meg-eletunket-es-nem-veletlenul-kedvelunk-egy-bozonyos-szint.htmlNem véletlenül vonzódunk egy-egy színhez látványosan. Nem ötletszerűen öltöztetjük kékbe, zöldbe vagy vörösbe a lakást, magunkat, vagy használunk mások számára „soknak”, harsánynak ítélt színű kiegészítőket. Kedvenc színeink ugyanis jellemeznek minket, mi több, csillagjegyünk meghatározza, sőt be is vonzza számunkra azokat a színeket, amelyek energiával tölthetik fel a mindennapjainkat, vagy megnyugtatnak minket.HoroszkópOrigoA Life.hu nagy tavaszi virághoroszkópjahttp://www.life.hu/horoszkop/20140331-a-life-hu-nagy-viraghoroszkopja.htmlSzirmaik szépsége önmagában szebbé varázsolják a hétköznapokat, ám ennél sokkal fontosabb a virágok létezése: az emberi élethez szorosan kapcsolódnak, jellemeznek minket, máskor spirituális üzenetet hordoznak. A virághoroszkóp a kilenc bolygóhoz és a születésnap számjegyéhez kapcsolódik és azokra a tulajdonságainkra mutatnak rá, amelyek a legmarkánsabbak bennünk.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp - 2014 áprilishttp://www.life.hu/horoszkop/20140326-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-aprilis.htmlSzenvedélyt és szerelmet hoz az április. Új érzéseket a régi kapcsolatba vagy egy új társat. Ám hogy mit söpör el és mit sodor feléd pontosan az áprilisi szél, a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.