Karácsonyi csillagjegybutik - ajándékválasztás horoszkóp szerint

asztrológia ezoterika csillagjegy horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonhatatlanul beindult a nagy karácsonyi láz, ami nem jelenti azt, hogy őrületes, izgalmas és személyre szabott ötletekkel járnánk a boltokat, mert mi aztán tudjuk, kinek mi is lenne a legszebb meglepetés. Sőt, a legtöbbször semmi nem tűnik elég jónak. A Life.hu csillagjegytippjei azonban segíthetnek a gondon.

A Kos rendkívül tüzes, lobbanékony természetű egyén, aki bátor és bizony becsvágyó. Aktív és energikus életet él és a nyugalom számára egyet jelent az unalommal. Amellett, hogy életében a kalandokat keresi, az otthonában a praktikumra törekszik. Ez a rendkívül összetett jellem biztosan örülne egy jó kriminek, esetleg egy olyan társasjátéknak, ahol harcolni, hódítani kell. A tüzes jellemet meglephetjük egy általunk tervezett gyertyával, esetleg más fényforrással. A Kos különösen kedveli a vöröset és a feketét, így ha ezekben a színekben ajándékozunk sálat, sapkát, esetleg ékszert, azzal sem foghatunk mellé.

A Bika rendkívül megfontolt, nagy az önuralma, ugyanakkor imádja a kényeztetést és szereti a fényűző dolgokat. Értékeli az antik, múlthoz kapcsolódó tárgyakat és imád nosztalgiázni. Sokféle ajándéknak örülhet, például egy speciálisan a számára összeállított fürdőolajcsomagnak, vagy bármilyen egyéb szépségápolási terméknek. Különleges csokoládéval, borral vagy épp sajttal sem nyúlhatunk mellé. A földszínek állnak hozzá a legközelebb, így ha vásárolsz, tartsd szem előtt, hogy a barna, a zöld a legmegfelelőbb, de a Bikáknak a rózsaszín is jól áll.

Ha van Ikrek jegyű ismerősöd, akkor tudod, hogy egy igazi kíváncsi természettel van dolgod. Információéhsége csillapíthatatlan, érdeklik az új dolgok és imádja felfedezni az ismeretlent. A napjai zsúfoltak, nem sok szabadideje van, de ezt nem is bánja, örökmozgó és imád utazni. Számukra megfelelő ajándék lehet egy határidőnapló, de ha valami különlegesebbet szeretnél, készíts olyat, melyben a hónapoknál egy-egy közös fotó van. Emellett nem hibázhatsz, ha ismeretterjesztő könyvvel leped meg, esetleg egy eddig számára ismeretlen helyről. Ha bármilyen kiegészítőben gondolkozol, akkor ne feledd, hogy az Ikrek színe a sárga, így mindenképpen ezen a vonalon mozogj.

Romantikus, segítőkész, családcentrikus és nem utolsósorban zenekedvelő. A hangulata változékony és döntéshelyzetekben legtöbbször bizonytalan. Az otthona a mindene, viszont a lakása gyakran zsúfolt, mivel enyhe gyűjtögető hajlammal is rendelkezik. Talán nem meglepő, de ezen jegy szülöttei minden olyan ajándéknak örülnek, ami szépítheti az otthonukat. Legyen az valamilyen dekorterméke, esetleg hasznos eszköz, biztos, hogy csillogó szemmel köszöni majd meg a meglepetést. Mivel igényes és ad magára, így egy különleges ruhadarab is megfelelő ajándék lehet és ez esetben keresd a sárgásnarancs vagy egyéb harsány, meleg árnyalatokat.

Életvidám, ambiciózus és nem utolsósorban kreatív. Személyisége magával ragadó, könnyen köt barátságokat és rendkívül segítőkész. Imádja a különleges dolgokat, legyen az ékszer, ruha vagy akár étel. Folyton képes megújulni, de belülről mindig ugyanaz marad. A legjobb ajándék, ha valami olyasmit adsz neki, amit te magad terveztél vagy készítettél. Egy különleges bross, nyaklánc vagy fülbevaló biztosan telitalálat. Szereti a különleges kiegészítőket, így egy hosszú sál, egy különleges táska vagy egy nem mindennapi sapka is örömet szerez neki. Színe az arany, így érdemes ezt megjegyezni, mikor vásárolni indulsz. És mivel belül egy része mindig gyerek marad, így egy különlegesebb játékkal is meglepheted.

A Szűz maximalista és kritikus, nemcsak másokkal, de magával szemben is. Rendszerető és elővigyázatos. Szereti a letisztult formákat és az egyszerűséget. Mottója: legyen minden egyszerű, de nagyszerű. Akkor boldog, ha a praktikusat párosíthatja a széppel. Örül minden olyan meglepetésnek, amely a belső vagy a külső tisztaságát, egészségét szolgálja. Gondolj arra vásárlás közben, hogy nála a jelszó a praktikus. Vehetsz neki bármit, a lényeg, hogy hasznát vegye. Színei a barna, a zöld, a szürke és a lila árnyalatai, illetve az egyszerűség jegyében a fehér. A mintákból is csak a szolidat kedveli, azzal tudsz neki örömet szerezni.

Életében a harmóniára és a szépségre törekszik. Békeszerető, kerüli a konfliktust, bár néha túlzásba esik. Örül az ékszernek, de az lehetőleg legyen egy kollekció, nyaklánc hozzá illő fülbevalóval, vagy egy öv és egy hozzá passzoló sál. A Mérleg hölgyek biztosan örülnének egy sminkkészletnek is. Kedvenc színei az égszínkék, a rózsaszín, a világoszöld és a pasztellek. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy a Mérleg jegyűek esetében nemcsak maga az ajándék számít, de a csomagolás is, így próbáljunk igazán esztétikus külsőt biztosítani a meglepetésünknek, hiszen ő ezt értékelni fogja.

A Skorpiót a titokzatosság, a kreativitás és az erős személyiség jellemzi. Szereti boncolgatni az élet értelmét és ebből következik, hogy nyitott az ezoterikus dolgok iránt is. Így egyértelmű, hogy valamilyen pszichológiai vagy ezoterikus témájú könyvnek örülne. Rendkívül szenvedélyes, így a szexualitáshoz kapcsolódó ajándékokat sem veti meg. Ha parfümöt ajándékozunk, válasszunk egy igazán bódító illatút, a színek esetében pedig ragaszkodjunk a szürkéhez vagy a vérvöröshöz. Füstölő vagy bármilyen meditációhoz szükséges termék igazi telitalálat lehet.

A jegy szülötte vidám és optimista, imád utazni, sportolni és szereti az állatokat. Fontos számára a hite (nem feltétlenül vallásos értelemben), igazi filozófus lelkület. Egy olyan mű, mely az élet értelmét boncolgatja, remek ajándék lehet, sőt tulajdonképpen bármi, ami egy kicsit elvont, mély, filozofikus tartalmú. Mivel nyughatatlan és sokat utazik, számára egy napló is remek meglepetés lehet, melyet saját élményeivel tölthet meg. Ha pedig az állatszeretetére alapoznál, fizesd be valami hasonló programra, a lovaglás például hatalmas élmény lehet számára, ha még nem próbálta. Színei a kék és a piros.

Kitartó, szorgalmas és rendkívül alapos. Igazi bástya, rá mindig lehet számítani. Az a típus, aki soha nem kér semmit, mert mindenkit maga elé helyez. A pénzhez kapcsolódó ajándékok bármelyike jó lehet, egy persely, egy pénztárca örömet okozna neki. Talán különösen hangzik, de olyan lakberendezési tárgyat is készíthetünk neki, ami kőből van. Ha esetleg kiegészítőt vásárolsz, akkor a szürke és a sötétzöld jöhet szóba, viszont kerüld az extravagáns, feltűnő dolgokat, az nem az ő világa.

Jó humorú, forradalmár, független és kreatív, sok esetben zseni. Valamilyen tecnológiai kütyü vagy kiegészítő telitalálat lehet. Imádja felfedezni az ismeretlent, megismerni az újat. A lakberendezésben szereti a feltűnést, a különlegeset. Nem szereti az állandóságot, gyakran rendezi át a lakását, cseréli a berendezést. A színhasználata harsány, imád kombinálni akár össze nem illő dolgokat is, de ettől lesz ő igazán különleges. Egy állandó színe van, a lila, ezt kiegészítőben is viselheti, de a lakásában is biztosan megtalálható. Összetett személyiség, művészetkedvelő, így meglepheted színházjeggyel is, vagy vidd el egy stand up comedy előadásra.

A Halak a legromantikusabb alkat. A romantikát imádja az életében, de akár egy könyvben vagy egy filmben is. Igazi idealista és színházkedvelő. Rendkívül segítőkész és önzetlen, sőt önfeláldozó. Családszerető és társaságkedvelő. Ha van Halak ismerősöd, de ötleted sincs, mit vegyél neki, lepd meg egy romantikus regénnyel, vagy mozi-, esetleg színházjeggyel. A Halak odafigyelnek másokra, de nekik is jólesik, ha észreveszik a velük kapcsolatos apróságokat. Ha esetleg mostanában tett megjegyzést egy tárgyra, amit meg akar venni, akkor lepd meg őt azzal. Nemcsak az ajándéknak fog örülni, de azt is érzi, hogy figyelsz rá és törődsz vele.

A boldogság útja: töröld a múltat - Íme a Ho’oponoponohttp://www.life.hu/horoszkop/20141110-ho-oponopo-a-boldogsag-utja.htmlA Ho’oponoponót sokan talán valamiféle varázsigének vélik, pedig ez a néhány ficánkoló kedvű betű egy ősi hawaii problémamegoldó technikát jelöl. A módszer rendkívül egyszerű és segítségével te is rendbe hozhatod a saját életed. A Life.hu Mabel Katzcal, a Ho'oponopono világhírű tanítójával beszélgetett novemberi magyarországi látogatása okán, hogy bemutathassa a módszert.Horoszkóp--Áztasd be az ametisztet - mit tud a drágakővíz?http://www.life.hu/horoszkop/20141002-a-viz-atveszi-a-vele-kapcsolatba-kerult-anyagok-asvanyok-rezgeseit-es-informaciokat.htmlTöbb kutatás is foglalkozott már a víz különös természetével: a víz átveszi a körülötte lévő anyagok rezgéseit, azokat információként kezeli, elraktározza és a megfelelő időben és módon képes hatékonyan alkalmazni is azokat.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.