Csillagjegyed elárulja, hogyan díszíted a karácsonyfát - Nem hiszed? Teszteld!

karácsony advent csillagjegy horoszkóp ezotéria karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valakiknél már teljes pompájában áll a fa, mások csak december 24-én díszitik fel. Ha még csak most kerülnek elő a gömbök, fénysorok és egyéb díszek, akkor időben vagyunk. Eláruljuk, melyik csillagjegy hogyan díszíti fel a fát. Rád igaz, amit a horoszkópod állít? Kommentben írd meg!

Ha Kos vagy, legszívesebben mindent magad csinálnál - a favágástól kezdve az utolsó dísz szimmetrikus elhelyezéséig. Sokkal élvezetesebb azonban, ha nem egyedül csinálsz mindent, a szaloncukor-kötözgetés alól pedig nem húzod ki magadat. Ha a családtagjaidat is odaengeded a karácsonyfához akasztgatni, hidd el, szebb és vidámabb lesz az ünnep.

Ha Bika vagy, díszítsd a karácsonyfádat természetes ékekkel. A kézzel készített, természetes anyagú díszek és szép piros vagy sárga almák mellé aranyra vagy ezüstszínűre fújt diót akassz! Ezt feldobhatod még habcsókkarikákkal is. A fényeket pedig színes égők helyett szolgáltathatják igazi méhviaszgyertyák.

Ha Ikrek vagy, válassz műfenyőt! Mivel nem szeretsz semmivel sem sokat bíbelődni, a karácsonyfa díszítését is igyekszel hamar letudni. A legkevesebb gondot pedig egy összecsukható műanyag fenyő okozza, amit jövőre újra elég csak előkapni.

Ha Rák vagy, díszítsd úgy a karácsonyfát, hogy gyermeki hangulatot sugározzon. A szokásos csillogó üveggömböket itt és most cseréd le, vegyél helyettük színes, fából készült figurákat, emberkéket, angyalkákat, állatkákat, házikókat. A fadíszítést nemcsak a kicsik, hanem te is imádni fogod.

Ha Oroszlán vagy, szinte magától értetődik, hogy a karácsonyfád csupa aranyfényben csillog. Csillogó üveggömbök, arany lametta, duplahosszú égősor, a csúcsdísz is legyen aranyszínű. Persze a szaloncukor papírja sem lehet más árnyalatú. És ha ez nem elég, még egy kis arany spray-vel is rásegíthetsz, hiszen a ragyogásból sosem elég. Ha valami oknál fogva az idén inkább visszafogottabb karácsonyfát szeretnél, válassz ezüstöt!

Ha Szűz vagy, a karácsonyfa díszítésénél is kövesd kedvenc mottóid egyikét: A kevesebb néha több! A hosszú, színes girlandokból elég egy vagy kettő, az égősor helyett válassz gyertyákat vagy csillagszórókat, az üveggömbökből és szaloncukrokból pedig csak mértékkel akassz a fenyőre.

Ha Mérleg vagy, a karácsonyfa feldíszítésében is keresd a harmóniát. Figyelj oda a színek és formák összhangjára, de ne vidd túlzásba a tökélyre törekvést. A nagyi régi féltett díszeit akkor se hagyd le a fenyőről, ha üti árnyalatban az újonnan vásárolt kollekciót.

Ha Skorpió vagy, legyen a fád az idén egészen különleges. Karácsonykor is kell valami vadság! Vegyél például egy megbotránkoztató színű műkarácsonyfát, például feketét, amire akassz lila díszeket. Vagy vegyél rózsaszínt, amin remekül mutatnak majd a fekete üveggömbök és girlandok. Egy valamiről mondj le, a megszokottról, csak semmi piros és arany vagy kék és ezüst dekoráció!

Ha Nyilas vagy, válassz nagy karácsonyfát, amit körülállhat a család apraja-nagyja! A szaloncukor-kötözésbe és a díszítésbe vond be a családtagjaidat is, hiszen munka közben remekül lehet beszélgetni és történeteket mesélni!

Ha Bak vagy, megelégednél néhány fenyőággal, pár szem szaloncukorral és egy angyalkadísszel. Az idén azonban vegyél erőt magadon, és díszítsd fel életed legszebb fenyőfáját! Nem kell persze tőled teljesen idegen dolgokat ráakasztanod, a te puritán ízlésedhez is találsz megfelelő csodákat.

Ha Vízöntő vagy, a te fenyőfád lesz a legextrémebb, amit a vendégek valaha láttak, erre tudatosan törekszel is. Lehet, hogy rózsaszín plüssfát díszítesz, lehet, hogy a plafonra rögzíted a karácsonyfatartót. De tőled azt sem venné senki megdöbbentőnek, ha festett tojásokat akasztanál rá csillogó üveggömbök helyett.

Ha Halak vagy, most bátran előveheted a legszentimentálisabb díszeidet is, sőt, csak ilyeneket akassz a karácsonyfára. A fenyődet lepjék csak el az angyalkák, az angyalhaj, a gyermekkorodat idéző díszek, de díszíthetsz más apró, személyes tárgyakkal is, amikre csak elég ránézned, hogy túlcsorduljon a szíved.
Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockSzerelmi horoszkóp 2015 - Most pattan ki a mindent elsöprő szerelem szikrájahttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-nagy-szerelmi-horoszkop-2015.htmlVajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Mars és Vénusz gyermeke, Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem vár rád? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek? Vajon eléred az áhított célt, s ha igen, hogyan juthatsz el oda a leggyorsabban?HoroszkópThinkstockÉves horoszkóp 2015 - Jupiter, a szerencse bolygója akcióba léphttp://www.life.hu/horoszkop/20141219-eves-horoszkop-2015-a-jupiter-szerencse-bolygo-hatasai-a-csillagjegyekre.htmlSzaturnusz – a 2014-es esztendőhöz hasonlóan - ismét mindannyiunk dolgát meg fogja nehezíteni, és csak azok tudnak majd könnyedén túllendülni a nehézségeken, akik beismerik a saját hibáikat, új útra mernek lépni, és legfőképpen kilépnek a saját árnyékukból. Jupiter azonban segít lendületbe jönni.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.