Heti horoszkóp (február 23-28.) - Figyelj a megérzéseidre!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten joggal tartasz attól, hogy félrevezetnek vagy becsapnak. Ami mézesmadzagnak tűnik elsőre, az valami egészen más lehet. A Life.hu heti horoszkópja azonban segíthet időben érzékelni az ármányt.

Az elmúlt héten sokféle élményben volt részed, jóban és kellemetlenben egyaránt. Bár akkor úgy érezhetted, hogy az égiek nem fogadtak kegyeikbe, mégis tudod, hogy mindent, ami fontos volt, azt elrendezted, így pedig tiszta lappal indulhatsz ismét hódító utadra. Elevenebb, határozottabb leszel, a benned élő tűz most magasra csap, jól érzed magad a bőrödben, önbizalmad töretlen, és olyan lépések megtételére is veszed magadnak a bátorságot, melyeknek egy hete biztosan nem mertél volna nekifutni! A heti konstellációk – többek közt a növőhold energiái - kedveznek a kreativitásnak és az új ötletek megszületésének, viszont ne feledd, hogy az álmodozás nem elég, tenni kell a sikerért!

Remek kilátások nyílnak meg előtted a hét második felében, s minden nap egy kicsit közelebb jutsz a nagy célhoz. A hét eleje viszont inkább döcögős lesz, problémás, félreértések jellemzik a napjaidat szerda reggelig, és érzékelni fogod, hogy nehezen találod meg a közös hullámhosszt az emberekkel. Szerda és csütörtök kifejezetten mozgalmasra sikeredik, minden lehetőséged meglesz arra, hogy egzisztenciális helyzetedet megszilárdítsd, sőt, akár jelentősen javíts azon. A kockázatosnak tűnő pénzügyi befektetések, adás-vételek ideje ez a két nap. Tény, hogy extra energiákat kell feláldozni a sikerért, de minden perc, minden tett és jó ötlet kamatozni fog! Használd ki ezt a ritka égi áldást!

Hatalmas mennyiségű feladat szakad a nyakadba hétfőn, de kedden sem csökken ezek száma, bármennyire is iparkodsz, bármennyire is megpróbálsz a sor végére jutni, állandóan jön egy újabb megbízás, felkérés. Viszont öröm az ürömben, hogy olyan extra energiatartalékaidat fogod tudni mozgósítani, ami nemcsak másokat, hanem még téged is meglep. Nem csupán elvégzed, amit kell, hanem másoknak is besegítesz egy-egy jó ötlettel vagy konkrét feladatvállalással. A szakmai kihívások mellett otthon is sziporkázol, aminek a családod vagy kedvesed nagyon fognak örülni, és érezni fogod magad körül a szeretet erejét! Csütörtökre látványosan elfáradsz, de a hétvégi kilátások feltöltenek újra energiával.

Az előtted álló hét sokkal jobban alakul, mint az remélni mered. Számos jó és pozitív dolog történik veled és körülötted, aminek örülj és légy hálás. Szó szerint felragyog a szerencsecsillagod, Jupiter összefog Vénusszal, Merkúr is hátszelet ad a sikerhez, menj, meg se állj a célodig. Az égiek támogatják növekvő ambícióidat, bátran legyenek újabb és újabb törekvéseid, megvalósítható vágyaid. Különösen az új és extrém elképzelések terén tudsz majd nagyot alkotni, ötleteid megvalósításának semmi és senki nem állja útját. Ezt ki kell használnod! Bátran tervezd a közeli és távoli jövődet, összpontosíts az új és ismeretlen lehetőségekre, akad belőlük bőven.

Valamilyen különleges szempontból ez a hét egy jelentős fordulópont lehet az életedben, viszont van, ami most sem változik: mások vagy épp az égiek most sem cselekedhetnek helyetted, de tudd, hogy az erőt és a pozitív hatásokat biztosítják számodra a sikerhez. Csak rajtad múlik, hogy szembenézel-e a változásokkal, elfogadod-e az új helyzeteket, alkalmazkodsz-e a módosuló körülményekhez. Nem célszerű tovább halogatni a jó dolgok beengedését az életedbe. Beszélgess szeretteiddel, barátaiddal, vagy akár ismeretlenekkel, akad majd olyan ember, aki jó hatással lesz rád, s kicsit más megvilágításba helyezi számodra az életedet. Így talán a fontos döntéseket is könnyebben hozod meg, – akár üzleti, akár magánéleti témáról legyen szó.

Ez a hét jelentős hatással lesz érzelmi életedre, fontos, hogy hozz döntéseket, ugyanakkor ne hamarkodd el azokat. Lehet, hogy megkönnyebbülés lesz számodra az, hogy nem sorsdöntő ügyekről van szó, de a pillanatnyi helyzetet tekintve lényegesek a témák, és nem mindegy, milyen irányba indulsz tovább. Megmagyarázhatatlan erők fogják jó irányba terelni a gondolataidat, olyan emberekkel kerülsz közeli kapcsolatba, akik önzetlenül segítenek, útba igazítanak. A tervezéssel légy alapos, s ha minden összeállt, akkor azonnal cselekedj. Ha bátor leszel, utadat dicsfény övezi majd. Különböző emberi kapcsolataid minősége jelentősen javulhat, kezdeményezz beszélgetéseket, közös vacsorákat, sétákat, házon kívüli programokat.

A hét első fele kifejezetten nehézkesnek ígérkezik, bonyolult és leterhelő napok következnek, s az égiek sem vesznek kegyeikbe. A különféle konstellációk akadályokat gördítenek eléd, a kommunikációd is akadozni fog, ezért lényeges, hogy semmit ne mondj ki elhamarkodottan. Elbeszélhettek más emberekkel egymás mellett, olyan dolgokat érthetsz félre, amiket egyébként sosem. Inkább tartsd magad a Ne szólj szám, nem fáj fejem! elvéhez. Csütörtöktől enyhülnek a hatások, így, ami eleinte nem működött, a helyére kerül a hét második felében. A kisebb súrlódások, nézeteltérések megszűnnek, újra jól és érthetően működik a kommunikáció, s észreveszed majd, hogy a béke leginkább azon múlik, hogy ki és mennyire lesz kompromisszum kész. Ugye te megpróbálod fellelni az arany középutat?

Hétfőn és kedden nem leszel topon, átmenetileg némi erőtlenség, esetleg ingerlékenység és feszültség uralkodhat el rajtad, így adódhatnak olyan pillanatok, amikor elég nehéz lesz veled egy légtérben megmaradni, az indokaidat, törekvéseidet megérteni. Meditálj, relaxálj, menj tornázni, mozogj többet a megszokottnál, csinálj olyasmit, ami megnyugtat, ami segíti a gondolkodást, tisztán látást. Gyújts füstölőt, igyál gyógyteákat, és merülj el önmagadban. A problémát belül keresd, ne kívül, így a szerdát követő napokon visszatalálsz önmagadhoz, és minden sokkal egyszerűbbé, gördülékenyebbé válik. Ne akaszd össze a bajszod senkivel. Péntekre teljesen felszabadulsz, utána jöhet egy remek hétvége.

Ezen a héten a döntéseid kerülnek fókuszba, leginkább azért, mert hosszú távon lesznek hatással életedre, nem csak egy ebédről vagy a hétvégi programokról fognak szólni. Engedd, hogy a dolgok megtörténjenek, főleg, ha szellemi fejlődésről van szó. Bármire adódik módod és lehetőséged, mondj igent a növekedés valamilyen formájára. Ha tanulsz valamit, netán épp ezzel kapcsolatos lépéseket tervezel, ne halogasd azok megtételét - ez a te érdeked! Fogékony leszel, érdekel majd az ismeretlen, hatékonyan szívod magadba az információkat, amelyeket meglepő könnyedséggel és gyorsasággal fordítasz a javadra. Mivel a kreativitásod is szárnyal, merj új dolgokba vágni. Lépj ki a komfortzónádból!

Pozitív irányú javulást, változást, fejlődést hoz neked ez a hét, a növőhold különösen nagy erővel hat rád, mindenre nyitott leszel, ami remek kiindulási pont, bármiről legyen szó. Számos érdekes, de mindenképpen örömteli fordulat lehetőségét is jelezik a heti konstellációk. Minden téren jelentős segítséget kapsz, alkalmanként idegenektől, vagy olyanoktól, akiktől ezt a legkevésbé várnád. Ez kiemelten igaz ott, ahol régi, elakadt ügyek gátoltak eddig a továbblépésben. Az sem baj, ha egyik-másik ilyen függő dolog látszólag nem jól zárul, de legalább pontot tehetsz a végére - ezt tartsd szem előtt! Töltsön el jó érzéssel, hogy magad mögött tudsz hagyni kellemetlen helyzeteken, nehéz ügyeket, hisz ezeknek a problémáknak nem cipeled tovább a súlyát.

Ez a hét kedvez ahhoz, hogy énedet, szellemedet, gondolataidat megtisztítsd. Igenis fontos a test és a lélek felemelkedése, ehhez viszont néhány dolgot el kell eresztened - rossz szokásokat, esetleg kihűlt kapcsolatokat. Ha elfogadod, hogy minimális változás is elég a helyzeted javításához, akkor tedd, amit tenned kell, s figyeld meg, hogy a hét második felére mennyivel aktívabb és eredményesebb leszel. Ezt a „takarítást” igen sokféleképpen elvégezheted, akár salaktalanítással, rövid böjttel, 1-2 napos lékúrával, de akár otthonodban egy alapos lomtalanítással, szelektálással is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ahhoz, hogy minden jól alakuljon, tudatosnak és előrelátóak kell lenned, most ne rohanj sehová, figyeld, mire van igényed valójában.

Ezen a héten biztos, hogy vegyes hatások érnek, lesz részed örömben, de bizony az üröm sem marad el. Kedden és szerdán akad néhány bonyodalom, ezek legfőbb okozója Mars, aki nem lesz rád túl jó hatással, alkalmanként kifejezetten megnehezíti a dolgodat, s olyan ügyekben is nehézségekre lelsz, melyek eddig talán sosem okoztak gondot neked. Nagyon ügyelj a kommunikációdra, reakcióidra, mert könnyen megeshet, hogy néhányszor elragadhatnak az indulataid, és egy olyan, máskor jól leplezett oldaladat mutatod meg a világnak, ami nem valami vonzó. A negatív élmények miatt olyan kitöréseket produkálhatsz, ami nemcsak téged, hanem környezetedet is megrémítheti. Légy okos, előrelátó, és vonulj vissza azonnal, ahogy feszültség jeleit érzékeled.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.