Heti horoszkóp (március 2 - 7) - Engedd el, szakítsd meg, zárd le

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hidd el, hogy minden jó dolog éppen akkor történik veled, amikor arra szükséged van, ám a jó dolgoknak helyet kell biztosítani az életedben. Itt az ideje a "takarításnak", a Life.hu horoszkópja segíthet abban, hogyan tedd.

A békés nyugalom a hétvégével együtt tovatűnik, új hét kezdődik, új feladatokkal, s olyan kihívásokra is igent kell mondanod, melyek eddig még a te tüzes éned képességeit is meghaladták. Most légy nagyon bátor, és bólints, ha hívnak, ha ajánlatot tesznek, mert minden a te javadat fogja szolgálni. A fejlődés lehetősége áll előtted, sokat tehetsz önmagadért, ha új és ismeretlen útra lépsz. A külvilág felől érkező impulzusokra erőteljesen fogsz reagálni, semmi mellett nem tudsz elmenni érzéketlenül. Ugyanakkor ez a sok esemény alaposan leterhelhet, keress módot a pihenésre, a feltöltődésre. Életedből a harmónia hiányozni fog pár napig, de a hétvége ismét nyugodt lesz, s alkalmad adódik rendezni a gondolataidat.

Kicsattansz a jó kedvtől, remek a hangulatod, és másokra is kiváló hatással vagy egész héten. Tettvágyad sokak szemében már-már irigylésre méltó, humoroddal megnevetteted az embereket, szellemes éned lehengerli a környezetedben élőket és dolgozókat. Ha kitalálsz valamit, azt képes leszel véghezvinni, ráadásul Bika létedre meglepően sokat beszélsz, találkozókat kezdeményezel, és bárkit meggyőzöl arról, hogy különleges és egyedi vagy. Az emberek most nem tudnak neked nemet mondani, bármilyen ötlettel is állj elő, az befogadásra és támogatásra kerül. Ugye van olyan egyedi dolog a tarsolyodban, ami megvalósítható és nagyon időszerű? Akkor elő vele, ne húzd az időt!

A heti konstellációk jó kilátásokkal kecsegtetnek, szakmai, magánéleti és anyagi ügyekben is minden lehetőséget megkapsz arra, hogy tovább lépj, vagy a függő ügyeidet rendezd. Viszont tudnod kell, hogy a cselekvést nem halogathatod, a sült galamb nem repül a szádba. Az, hogy egyfolytában tevékenykedsz jót fog tenni neked, sőt, épp az aktivitás hatására folyamatosan képes leszel feltöltődni újra és újra friss energiával. Az új ötleteidet ne tartsd magadban, oszd meg környezeteddel azokat, még az is lehet, hogy mások is inspirációt merítenek belőle. Szinte mindenkit meg tudsz győzni majd arról, hogy érdemes veled együtt dolgozni, közös álmokat szőni. Akkor jársz jó úton, ha ezt a rengeteg tettvágyat munkádra, karriered építgetésére fordítod.

A Hold csütörtökön éri el csúcspontját, aztán fogyatkozni kezd. Fontos, hogy energiáidat jól oszd be, ne vállalj többet annál, mint amennyit biztosan el tudsz végezni. A kevesebb néha több! Fordíts figyelmet a függőben lévő ügyekre, de ne feledkezz el a jövőről, legyenek új céljaid. Ha okosan tervezel, nem kapkodsz, nem hagysz félbe dolgokat, akkor mindig megkapod a kellő energiát, inspirációt ahhoz, hogy szembe nézz a nehéz feladatokkal. Közben figyelj az emberekre, s ha megteheted, legyél jó és adakozó másokkal. Ez a pár nap kiváló ahhoz, hogy átgondold, milyen hibákat követtél el a közelmúltban, s mi az, amivel nem akartál szembe nézni. Hidd el, ez egy olyan pozitív folyamatot, ami a továbbiakban lelked és szellemed építését eredményezné.

A hétvégéd remélhetőleg jól telt, ám egy pillanatig se gondold, hogy lazsálhatsz, ugyanis sok dolgod lesz, jön a Telihold, s érkezik vele rengeteg új tennivaló! A hétfői napod annyira leterhelő lesz, hogy egészen szerda estig érezni fogd a hatását, de tartsd azt szem előtt, hogy bármit meg tudsz csinálni, és semmilyen kihívás nem lehet akkora, hogy annak ne tudj megfelelni. Rengeteg tennivalód akad, lesz köztük régebb óta húzódó úgy, és hirtelen adódó feladat. Használd ki az extra energiákat és tégy olyan dolgokat is, melyekbe eddig még sosem mertél belevágni. Sok fölös energiát fogsz tudni levezetni ezeken a napokon úgy, hogy azt a munkádba, vagy otthonod rendezgetésébe, barátok lelkének ápolgatásába fekteted.

Remek lehetőségeket kínál számodra ez a hét, több életterületen is megcsillogtathatod a tudásodat, rejtett képességeidet. Nem baj, ha eddig valahol korlátozva voltál, örülj annak, hogy most nem leszel, és kreatív lehetsz, okos tanácsokat oszthatsz, és jelen lehetsz mindenhol, s közben sokan fognak rád figyelni. Az az út, ami az elmúlt időszakban kissé beszűkült előtted, az most kiszélesedik, világosan látod, merre kell menned, hogy a maximális eredményeket érhesd el. Érdekes és hasznos megállapodásokat kötsz, új munka, esetleg egy mellékállás is szóba jöhet, sőt, lehet, hogy valamilyen önkéntes alapon működő tevékenységet is felvállalsz. Egy biztos! Munkád, karriered és magánéleted is felfelé ível.

Ezen a héten gyakran fogod tapasztalni, hogy a cél nem minden esetben szentesíti az eszközt. Nem baj, ha nem sikerül minden első nekifutásra, ne hagyd, hogy ez lehangoljon! Inkább gondolj arra, hogy azért kerülnek akadályok az utadba, hogy gondolkodj, újra átfogalmazd a terveidet, sőt lehet, hogy egyszerűen csak nem időszerűek a céljaid, esetleg nem a legjobb utat választottad a megvalósításhoz. Erődön felül próbálsz teljesíteni, mások kedvében járni, de sok akadályba ütközöl szerdáig, ám utána könnyebb lesz, hisz túl leszel a Teliholdon, és minden probléma tovaszáll. Csütörtöktől ismét nagyszerű égi hatások jutnak el hozzád, épp ezért addig se légy túl szigorú vagy kritikus önmagaddal! Elég lesz az, ha a környezetben lévő emberek megdorgálnak alkalmanként.

Kiegyensúlyozott napok állnak előtted, még azzal együtt is, hogy a hét közepén egy csodás Telihold vár rád, viszont rád, Skorpió jegyűre remek hatással lesz. A jelentős problémák, komoly bajok, váratlan helyzetek jellemzően elkerülnek, az esetleges nyűgöket és konfliktushelyzeteket is jól fogod kezelni. Minden nap érkezik hozzád egy érdekes, pozitív tartalmú hír, egy megerősítés, dicséret, valamilyen fordulat mindenképpen bekövetkezik az életedben, mely jó hatással lesz választásaidra, és a lelkedben is csodás harmónia uralkodik. Vedd észre, hogy ezek mind apró előjelei egy nagyobb eseménynek, ami majd a jövő héten következik be. Magánéleti téren helyre tudsz hozni valamit, ami végképp elégedettséggel tölt el a hét második felében.

Ennek a hétnek igen sűrű lesz a programja, ez meg is fog lepni, mert nem ezt tervezted. Az egymást követő, fordulatokban gazdag történések felráznak az álmodozásból, viszont érdemes lesz figyelni, a lehetőségeket megragadni, mert sok új kapu tárul ki előtted, tartalmas emberi kapcsolatok kialakulására van mód, csupán nyitottnak kell lenned mindenre, és közel engedni magadhoz azokat az embereket is, akiket eddig soha. Rengeteg tennivaló áll előtted, de extra energiatartalékaidból folyamatosan tudsz táplálkozni, a stressz meg sem érint, sőt, inkább minél jobban hajtod magad, annál inkább jobban érzed magad a bőrödben, és körbevesz valamiféle békés nyugalom. Ez részben Vénusz és Merkúr jótékony hatásának köszönhető, valamint az erőteljes Teliholdnak.

Emberi kapcsolataid fókuszba kerülnek ezen a héten, folyamatosan ösztönzést fogsz érezni azzal összefüggésben, hogy ápold és javítsd szakmai, családi vagy akár baráti kötelékeidet, és nem utolsó sorban akár le is zárd valamelyiket, ha régóta csak az energiádat rabolja a másik fél. Ha erre a legutóbbira rászánod magad, akkor mindenképpen csütörtök után tedd meg a szükséges lépéseket, a Fogyóhold energiái segítik az elengedést. Ha elégedetlen vagy, ha hiányérzeted van, ha hadilábon állsz valakivel, az jelentősen befolyásolhatja mindennapjaid hangulatát, így pedig az érzelmeidet is, viszont Vénusz támogat abban, hogy ki merj állni a másik elé, és közöld a problémáidat, - a témától teljesen függetlenül.

Nem igazán van rá valódi okod, de egészen csütörtökig keresel valamit, kutatod az újdonság lehetőségét, sőt, akár igent mondasz olyasmire, amiről tudod, hogy nem a te utad, vagy nem fog neked hasznot hozni. Hová sietsz? Lehet, hogy a közelgő Telihold van rád ilyen erőteljes hatással? Igen, bizony, ezért jó hír számodra, hogy a pénteki napon lenyugszol, és megérted, hogy a rohanás és az ismeretlen kergetése nem mindig hasznos. Pénteken több irányból is pozitív megerősítéseket kapsz, jó hírek érkeznek, így a kétségek megszűnnek, az esetleges félelmeket messzire tudod űzni. Alkalmazkodj a körülményekhez, és próbáld szem előtt tartani, hogy nem szükséges bármi áron világmegváltó dolgokat véghezvinni, Fogadd el, hogy néha az a legjobb, ha kivársz, és csak figyeled a történéseket.

Hétfőn kissé nehezen alkalmazkodsz ismét a hétköznapok ritmusához, a sürgős tennivalók, megbeszélések vagy épp a tanulás helyett inkább békére és nyugalomra vágynál, amit a körülmények aligha biztosítanak számodra. A hét első felét meghatározó konstellációk miatt egészen szerda estig nem leszel nyitott a mélyebb szintű kommunikációra, a túl összetett feladatok megoldására, a jelentős döntések meghozatalára, de ezt ne kudarcként éld meg, hanem gondolj arra, néha épp az a jó, ha nem sietsz el dolgokat. Vállald fel, hogy ez így van, s a bátorságod kifizetődő lesz, ha bizonyos feladatokra vagy kérésekre határozottan nemet mondasz. Legyen erre a hétre a mottód: „lassan járj, tovább érsz!”.

Pénzhoroszkóp márciusra - Vedd észre, miben lehetsz sikeres!http://www.life.hu/horoszkop/20150223-a-life-hu-pezhoroszkpja-marciusra-2015.htmlAz Uránusz március 3-án tűz trigonnal kapcsolódik a Jupiterhez, ami a 2015-ös év rövid, de annál izgalmasabb, egyben szerencsés fényszöge, a megújulás és az örömteli változások lehetőségével. Használd ki a hónap elejét nagy pénzügyi tranzakciókhoz, állásváltoztatáshoz, adás-vételekhez - csak jól járhatsz!Horoszkóp--Havi horoszkóp márciusra - önuralom, önismeret, tettvágyhttp://www.life.hu/horoszkop/20150223-a-life-hu-marcius-havi-horoszkopja-2015.htmlElérkezett az asztrológiai újév ideje. Jupiter uralkodásának esztendeje ez, aki a bőség, a boldogság és a szerencse birtokosa. Fontos, hogy gyakorolj önuralmat, és ismerd meg minél jobban önmagadat. Ezzel teszed a legnagyobb szolgálatot! Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp márciusra - Légy magad a megújulás!http://www.life.hu/horoszkop/20150223-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-marciusra-2015.htmlSzerelmi életed fordulópont előtt áll, ezért fontos lesz pontosan meghatározni, hogy mire és kire is vágysz valójában. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet a körvonalazásban.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.